Life

Destinul tragic al actriței care “i-a furat” soțul Olgăi Tudorache. Toți bărbații pe care i-a iubit au murit, și-a înecat suferința în alcool

Marina Vlady a fost una dintre cele mai apreciate actrițe la nivel mondial. Pe când era tânără era adorată de bărbați și a ajuns chiar să îi ”fure” și soțul Olgăi Tudorache.
30.11.2022 | 00:15
Destinul tragic al actritei care ia furat sotul Olgai Tudorache Toti barbatii pe care ia iubit au murit sia inecat suferinta in alcool
Adevărul despre Marina Vlady, actrița care "i-a furat" soțul Olgăi Tudorache. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea de viață a actriței Marina Vlady este una cât se poate de dramatică. De la faima și succesul pe care le-a avut odată, aceasta a ajuns să trăiască un destin tragic.

Marina Vlady a avut trei mariaje eșuate

Marina Vlady s-a născut în 1938, în Franța și a fost fiica unei balerine ruse și a unui artist ucrainean, care lucra la Opera din Paris.

ADVERTISEMENT

Pe numele ei complet, Ekaterina Marina Vladimirovna Polyakova-Baidarova aceasta a reușit să cucerească publicul larg încă de la 15 ani.

Actrița a jucat în filme de succes cu activi celebri, iar pelicula care a consacrat-o a fost ”The Witch” din anul 1956, pe când Marina Vlady avea doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

Frumusețea ei a făcut ca nenumărați bărbați celebri să roiască în jurul ei. Aceasta s-a căsătorit cu Robert Hossein încă din 1955, alături de care a și jucat.

Deși Orson Welles şi Jean-Luc Godard și-ar fi dorit să formeze un cuplu cu ea, la acel moment, actrița părea că știe ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Din păcate, mariajul ei a durat doar cinci ani, iar în urma lui au rezultat doi băieți, Igor și Petre.

Divorțul nu a ținut-o însă pe loc. Cariera Marinei Vlady a continuat. Aceasta a ajuns să fie nominalizată și la Globul de Aur, iar mai apoi s-a îndrăgostit de pilotul Jean-Claude Bruillet.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în 1963 și au avut un băiețel, pe nume Vladimir, însă lucrurile nu au durat prea mult.

După doar trei ani, Marina Vlady avea să divorțeze din nou, însă nimeni nu avea să știe ce va urma.

Cum i-a ”furat” Marina Vlady soțul actriței Olga Tudorache

În 1965 se desfășurau filmările pentru “Mona, l’etoile sans nom”, după romanul “Steaua fără nume”, al lui Mihail Sebastian, la Studiourile Buftea.

Marina Vlady avea și ea un rol, așa că a ajuns în România.

Printre actorii selectați se număra însă și Cristea Avram, soţul Olgăi Tudorache, alături de care aceasta avea un băiat.

În timpul filmărilor, între Marina Vlady și Cristea Avram a început o intensă poveste de dragoste. Actorul a ajuns să își părăsească familia, iar actrița a trăit cea mai mare dramă din viața ei.

Aceasta a albit brusc, iar zvonurile spun că nici până în 2017, când a încetat din viață, Olga Tudorache nu ar fi depășit acel moment extrem de dureros.

S-a dovedit în final însă că actorul Cristea Avram nu a tras lozul câștigător. Deși cei doi au fugit la Paris, lucrurile nu au fost așa cum și-ar fi dorit.

Marea iubire a actriței Marina Vlady

Marina Vlady a divorțat și de politolul francez, s-a despărțit și de soțul Olgăi Tudorache, iar bărbatul a murit în 1989, în Italia, la Roma.

Ulterior, actrița și-a văzut de viață și s-a căsătorit din nou, cu celebrul cântăreț, compozitor, dar și actor, rus Vladimir Vysotsky.

După șase ani de mariaj însă, nici relația celor doi nu a funcționat. Zvonurile spuneau că de vină ar fi fost consumul de droguri și de alcool, dar și faptul că actorul și compozitorul nu voia să se interneze la o clinică de reabilitare.

Ulterior, Vladimir Vysotsky s-a confruntat și cu o boală cardiovasculară, iar în vara anului 1980 s-a stins din viață, fără a exista prea multe detalii despre cauza morții.

Marina s-a întors apoi în Franţa complet distrusă, iar de atunci, viața ei nu a mai fost aceeași.

Marina Vlady a încercat să se sinucidă

Actrița și-a pierdut iubirea vieții, iar la un moment dat mărturisea că a încercat să se sinucidă, însă un prieten a salvat-o.

Este vorba despre medicul oncolog Leon Schwarzenberg, care o trata pe sora ei. Deși acesta era îndrăgostit de ea, actrița nu era dispusă să mai riște din nou.

Ulterior, lucrurile s-au schimbat. Leon a decis să își părăsească familia și să formeze un cuplu cu Marina, iar cei doi au fost împreună ani buni, mai exact aproape 10.

Finalul a fost însă unul tragic. Deși Leon era un oncolog remarcabil, în 2003, acesta a murit de cancer.

Marina Vlady nu a mai putut face față și acestei lovituri din partea vieții, având în vedere că bărbații pe care i-a iubit au ajuns să dispară atât de devreme din viața ei.

S-a apucat să consume alcool, iar gândurile suicidale au apărut din nou. Cu toate astea, se pare că în final a reușit să își revină.

În prezent, Marina Vlady are 83 de ani și spune că munca a fost cea care a salvat-o. Aceasta a fost implicată în mai multe proiecte, reușind astfel să lase și consumul de alcool deoparte. ”Munca m-a salvat”, povestea, recent, Marina Vlady.

Marina Vlady a ajuns la vârsta de 83 de ani și a depășit consumul de alcool. Sursă foto: Pinterest
Marina Vlady a ajuns la vârsta de 83 de ani și a depășit consumul de alcool. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT