Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii de ultimă oră despre starea lui Dorinel Munteanu: „A fost căpos!”

Cristian Munteanu a oferit detalii de ultimă oră despre starea lui Dorinel Munteanu. Antrenorul a revenit lângă echipă și nu mai are alte probleme de sănătate.
29.02.2024 | 06:00
Detalii de ultima ora despre starea lui Dorinel Munteanu A fost capos
Detalii de ultimă oră despre starea lui Dorinel Munteanu: „A fost căpos!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate după scandalul de la Dinamo – Oțelul și a ajuns chiar în spital. Cristian Munteanu a dezvăluit că antrenorul de la Galați și-a revenit, iar acum este așteptat să fie din nou pe banca tehnică la partidele din SuperLiga.

Oficialul de la Oțelul, detalii de ultimă oră despre starea lui Dorinel Munteanu: „A fost căpos!”

Dorinel Munteanu a suferit o traheobronșită cu viroză respiratorie și nevralgie Arnold după scandalul de pe „Arcul de Triumf” și le-a dat emoții celor de la Galați. Tehnicianul a ajuns pe patul de spital, însă ultimele vești despre „Munti” sunt foarte bune.

ADVERTISEMENT

Cristian Munteanu a dezvăluit că starea de sănătate a lui Dorinel Munteanu nu îi putea permite să stea pe banca tehnică cu Dinamo, însă antrenorul nu a conceput să rateze partida. Temperatura înregistrată la ora confruntării, dar și presiune l-au adus pe „Munti” într-o stare critică.

Totuși, Dorinel Munteanu a depășit problemele de sănătate și chiar i-a vizitat pe elevii săi înaintea duelului cu Adrian Mutu. Acesta mai are de ispășit o singură etapă de suspendare după care va reveni pe banca tehnică a fostei campioane din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Vine de la un nivel foarte sus și este omul care nu se mulțumește cu puțin. Vine de la nivelul la care a adus multe performanțe României și naționalei României. Dorinel a avut o răceală foarte puternică înainte de meciul cu Dinamo.

În mod normal și din punct de vedere al sănătății nu ar fi trebuit să stea pe bancă la meciul cu Dinamo pentru că îl luase o răceală, o viroză foarte puternică. Faptul că s-a jucat seara, era destul de frig i-a acutizat starea lui de sănătate și știm cu toții, am trecut prin gripe”, a spus Munteanu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„A fost căpos. Dacă stătea și nu ieșea din casă își revenea mai repede”

„A trebuit să stea pe antibiotice, să se recupereze. Acum este din ce în ce mai bine, săptămâna asta a stat lângă băieți. În curând îl așteptăm să vină să stea pe bancă pentru că mai are o etapă de suspendare și va veni lângă echipă. Sunt virozele astea, plus că a avut și o amețeală care a venit în urma acestei răceli foarte puternice.

A fost căpos și a vrut să stea cu echipa în teren la meciul cu Dinamo, acolo s-a acutizat. Dacă stătea și nu ieșea din casă își revenea mult mai repede. Este un tip care se consumă mult mai mult, arde pe bancă și nu face bine. Sănătatea este mai importantă decât toate.

ADVERTISEMENT

Probabil l-au afectat și astea, dar spun că a explicat destul de clar ce a avut de spus și ce s-a întâmplat. Așa este când vrei să conduci un domeniu într-un fenomen pe care nu l-ai înțeles niciodată și nu l-ai practicat. Lumea fotbalului este diferită de orice gen de afacere din lumea asta.

Lucrurile sunt în ordine, s-au așezat și clubul are alegeri pentru un nou Consiliu de Administrație și un nou președinte interimar pe 23 martie. Lucrurile s-au așezat, avem liniște la echipă și Dorinel are climatul necesar să lucreze în liniște cu băieții”, a mai spus managerul executiv de la Oțelul.

ADVERTISEMENT