Sport

Detalii despre noul contract al lui Edi Iordănescu la naționala României. „Se va întâlni cu președintele”

Contractul lui Edi Iordănescu la naționala României urmează să expire la finalul EURO 2024, iar selecționerul nu a semnat încă prelungirea.
26.03.2024 | 18:20
Detalii despre noul contract al lui Edi Iordanescu la nationala Romaniei Se va intalni cu presedintele
Detalii despre noul contract al lui Edi Iordănescu la naționala României. „Se va întâlni cu președintele”. Sursa foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Contractul lui Edi Iordănescu la naționala României va expira la finalul turneului din Germania. Mihai Stoichiță a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că selecționerul urmează să se întâlnească cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a discuta o posibilă prelungire.

Mihai Stoichiță: „Se va întâlni cu președintele”

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că următorul contract al lui Edi Iordănescu e posibil să fie valabil până la Campionatul Mondial din 2026.

ADVERTISEMENT

A spus-o și Edi la conferința de presă, se va întâlni cu președintele și va pune la punct detaliile contractului următor. Nu știu dacă va fi până la Mondiale contractul, să vedem.

În mod normal așa ar trebui, dar să vedem. Contractele nu sunt problema mea, e problema președintelui. El stabilește contractele, eu nu am legătură cu ele”, a declarat directorul tehnic al FRF-ului la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
  • România – Columbia se joacă în această seară, de la ora 21:30

Rezultatele României de când Edi Iordănescu a preluat echipa națională: calificare istorică la EURO 2024

Edi Iordănescu a împlinit deja doi ani de când este selecționerul României. Acesta este de părere că cei doi ani pe care i-a acumulat sunt un plus de experiență pentru cariera lui de antrenor.

”Cu siguranță, în cei doi ca selecționer am dobândit un plus de experiență. E normal, ne-am confruntat cu fel de fel de situații. Cunosc fiecare jucător pe teren și-n afara lui. a precizat Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului Columbia – România.

ADVERTISEMENT

Actualul selecționer a debutat la naționala României în anul 2021, când „tricolorii” au pierdut meciul amical cu Grecia, scor 0-1, meci ce s-a jucat pe stadionul din Ghencea.

De atunci, România a disputat 20 de meciuri cu Iordănescu pe bancă, având un bilanț de 9 victorii, 4 înfrângeri și 7 rezultate de egalitate

ADVERTISEMENT

Selecționerul a reușit să califice naționala la EURO 2024, lucru care nu se mai întâmplase de 8 ani. „Tricolorii” s-au calificat în stil la turneul final din Germania, fără să piardă nici măcar un meci, înregistrând 6 victorii și 4 rezultate de egalitate.

România – Columbia, cel mai important test înainte de EURO 2024

Pentru România urmează partida amicală împotriva Columbiei, partidă în care selecționerul este așteptat să schimbe 7 jucători față de meciul cu Irlanda de Nord, asta și din cauza faptului că naționala din America de Sud a reușit să câștige partida disputată împotriva Spaniei cu scorul de 1-0.

Detalii despre noul contract al lui Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT