Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii șocante despre ”huliganii de la Cluj”: ”Reprobabil. Au fost prinși în cartier”

Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că huliganii care au creat incidentele de la meciul juniorilor U16 dintre CFR și U Cluj au fost reținuți de poliție.
17.10.2023 | 22:18
Detalii socante despre huliganii de la Cluj Reprobabil Au fost prinsi in cartier
Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că huliganii care au creat incidentele de la meciul juniorilor U16 dintre CFR și U Cluj au fost reținuți de poliție. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imaginile cu ultrașii lui U Cluj care au tăbărât pe suporterii lui CFR s-au viralizat pe internet, iar președintele clubului din Gruia a luat atitudine într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGA.

Huliganii de la Cluj au fost prinși de poliție

Cristi Balaj a revenit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu detalii despre incidentul petrecut la partida de juniori dintre CFR și Universitatea Cluj și a precizat faptul că huliganii care au sărit la bătaie au fost prinși.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă pot să-i numesc suporteri pentru că prin suporter înțeleg cu totul și cu totul altceva, să-i spunem acel grup de persoane susținători ai U Cluj. Unul dintre ei a venit și a vizualizat locul prin care e potrivit să intre în așa fel încât să-i ia prin surprindere pe cei din tribună, apoi s-a întors și au venit împreună.

S-au împărțit câțiva pumni, din ce am înțeles a existat și un spray acolo, nu știu cine l-a folosit. Cert este că altercația a fost scurtă. Părinții cu copii, cu familii, cu soții au încercat să se depărteze, au fugit. Este un gest reprobabil.

ADVERTISEMENT

S-a anunțat poliția, s-a sunat la 112 și au fost prinși pe undeva prin cartierul în care locuiesc. Au fost depistați, au fost prinși. Cunoscând legea sunt convins că li se vor întocmi dosare penale, pentru că este un gest reprobabil. Nu știu câți au fost cei care au năvălit în tribune, ceva de genul 7-8, îmbrăcați în negru. Au sărit la bătaie, au sărit să lovească. Au fost prinși în cartier, au venit imediat echipaje ale poliției.

A fost o zi frumoasă umbrită de acest eveniment. Problema este că aceste persoane nici nu realizează cât sunt de mici. Au impresia ca sunt puternici, mari, că dau o imagine de forță, dar nu realizează cât sunt de mici. Dacă i-ai trimite în ring cu o persoană civilizată care practică sporturi de lupte, păi fug în secunda 2. Din ce cunosc prevedirile legii, vor fi interziși pe stadioane”, a declarat Balaj.

ADVERTISEMENT

Balaj vrea sancțiuni dure pentru huligani

Președintele clubului CFR Cluj a ținut să precizeze că părinții copiilor de la rivala Universitatea nu au avut niciun amestec în acest incident și chiar au dezaprobat intervenția agresivă a huliganilor.

”Nu aș vrea să fie implicați părinții celor de la U Cluj, pentru că ei nu aveau nicio vină. S-au arătat în totalitate dezamăgiți de gestul celor care au creat aceste incidente. Există și imagini. Inițial a apărut că a fost o bătaie între părinți, dar nicidecum. Părinții copiilor de la ambele formații au dezaprobat acest gest.

ADVERTISEMENT

Sper să nu-i mai vedem repede pe stadion. Indiferent de numele echipei pe care o susții când o persoană face asemenea gesturi nu are ce să caute pe stadion. Noi la Cluj, la jocurile dintre CFR și U, avem oameni extrem de civilizați care stau unul lângă celălalt la meciuri și care sunt marea majoritate.

Dar avem și cealaltă extremă, excepțiile, puțini la număr, dar suficienți cât să creeze atmosferă neplăcută, teroare prin cuvinte, prin mesajele pe care le scriu pe paginile de socializare, prin amenințări, și dintr-o parte și din alta, pentru că nu există pădure fără uscături.

Este deranjant că s-a creat așa o imagine negative din acest punct de vedere când vine vorba de CFR și U Cluj. O parte din aripa suporterilor amenință, jignesc și atunci este greu să faci față.

Noi tot avem discuții cu suporterii noștri și în mare parte sunt mulțumit de rezultatul la care am ajuns. În măsura în care putem colaborăm cu ei și nu întâmplător la ultimul meci pe Cluj Arena, la finalul jocului, au venit cu pungi și au strâns mizeria care a fost făcută”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Huliganii de la Cluj, prinși de poliție

ADVERTISEMENT