News

Detalii terifiante despre crima comisă de un român în Spania. Victima era mama copilului său

Presa spaniolă a dat publicității detalii despre modul în care un român și-a ucis fosta iubită în urmă cu doi ani, cu care avea un copil.
30.09.2023 | 13:47
Detalii terifiante despre crima comisa de un roman in Spania Victima era mama copilului sau
Procesul criminalului din Spania începe pe 16 octombrie/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, poliția spaniolă îl aresta pe Adrian N. pentru crima comisă împotriva fostei sale iubite, în vârstă de numai 17 ani, fată care tocmai născuse un copil făcut cu cel care avea să o ucidă, scrie publicația spaniolă OK Diario, preluată de Libertatea.

Între timp, procurorii au finalizat ancheta, iar făptașul, în prezent în vârstă de 25 de ani, urmează să fie judecat într-un proces care va începe pe 16 octombrie, la Tribunalul din Sevilla. Odată cu terminarea rechizitoriului au fost publicate și informații din dosar.

ADVERTISEMENT

Rocío Caíz, o fată de17 ani, s-a despărțit de iubitul ei, Adrian N, după ce a rămas însărcinată și s-a mutat la părinții ei. Ulterior, a născut un băiat însă fostul său iubit nu a vrut să contribuie financiar la creșterea copilului.

Pe 2 iunie 2021, Rocío Caíz s-a întâlnit cu fostul iubit la domiciliul acestuia pentru a-l convinge să-i dea banii pentru pensia alimentară. Bărbatul a condiționat acest lucru de reluarea relației, însă fata l-a refuzat, iar din acest moment discuția a degenerat într-o ceartă.

ADVERTISEMENT

Înfuriat de refuzul fetei, Adrian N. a sugrumat-o cu un șnur de la pantaloni. După comiterea crimei, tânărul a tranșat cadavrul în mai multe bucăți pe care le-a pus în pungi de plastic. Apoi a lăsat pungile de plastic în zone diferite ale localității Estepa, aflate în apropiere de Sevilla, „cu scopul de a ascunde cadavrul și de a face imposibilă identificarea lui în cazul în care ar fi fost găsit”.

Inițial, fata a fost dată dispărută, iar românul a afirmat că nu știe ce s-a întâmplat cu ea. Bănuielile autorităților au apărut după ce mama fetei a relatat că Adrian N. a trimis un taxi cu care fata urma să călătorească de la Martín de la Jara la Estepa pentru a se întâlni cu ea.

ADVERTISEMENT

De altfel, românul a încercat să ascundă crima comisă într-un mod destul de stângaci, cu SMS-uri trimise de pe telefonul victimei mamei acesteia în care spunea că a întâlnit un alt băiat și că a plecat cu acesta la Badajoz.

Polițiștii spanioli i-au pus sub urmărire telefonul și astfel au aflat că românul își comandase o drujbă chiar înainte de crimă, ceea ce sugerează că omorul ar fi fost comis cu premeditare. Totuși, la tranșarea cadavrului nu a mai folosit drujba, ci niște cuțite pe care apoi le-a aruncat în containere de gunoi.

ADVERTISEMENT

Simțind că autoritățile sunt pe cale să-l pună sub acuzare pentru crima comisă, tânărul a mers la un avocat și apoi, însoțit de acesta, s-a prezentat la poliție unde a mărturisit fapta, la șapte zile după ce fata a fost ucisă.

ADVERTISEMENT