Fotbal international

Detaliul care poate face diferenţa în Maroc – Spania! Motivul pentru care se tem ibericii înaintea optimilor CM 2022

Un detaliu important poate face diferenţa în Maroc - Spania, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. De ce se tem ibericii.
06.12.2022 | 13:00
Detaliul care poate face diferenta in Maroc  Spania Motivul pentru care se tem ibericii inaintea optimilor CM 2022
Maroc este una dintre surprizele plăcute de la CM 2022 şi va întâlni Spania în optimile de finală
ADVERTISEMENT

Maroc – Spania se joacă marţi, de la ora 17:00, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. Ibericii au evitat un duel cu Coreea de Sud şi s-au ales cu selecţionata lui Walid Regragui, iar acum se tem de un detaliu care poate face diferenţa în acest meci.

Dezechilibru total, în tribune, la Maroc – Spania. Arabii vor pune o presiune suplimentară

Înaintea meciului Maroc – Spania, Luis Rubiales, şeful Federaţiei de la Madrid, se teme de presiunea pe care fanii africani o vor pune pe jucătorii lui Luis Enrique. Marţi, în tribunele stadionului “Education City”, sunt aşteptaţi în jur de 25.000 de suporteri ai selecţionatei lui Walid Regragui, în timp ce estimările pentru iberici nu depăşesc 5.000 de fani.

ADVERTISEMENT

În plus, Maroc este singura reprezentantă a lumii arabe în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022, motiv pentru care qatarezii îi vor susţine pe Hakim Ziyech şi compania.

“Vom juca un meci foarte dificil, iar Marocul este selecţionata întregii lumi arabe. Sunt convins că vom câştiga. Este o selecţionată dură, puternică şi cu mentalitate europeană”, spunea Luis Rubiales.

ADVERTISEMENT

La meciurile din faza grupelor, contra Croaţiei, Belgiei şi Canada, Marocul s-a simţit de parcă ar fi jucat pe teren propriu, iar asta i-a ajutat pe jucătorii lui Walid Regragui să termine pe primul loc. Pentru meciul cu Spania, din optimi, Federaţia Marocană a reuşit să obţină, conform presei iberice, încă 5.000 de bilete, după ce interesul pentru această partidă a crescut în ultimele zile.

  • 44.667 de locuri are stadionul “Education City”

Marocanii au plecat de la muncă pentru meciurile de la Campionatul Mondial 2022

Înaintea meciului Belgia – Maroc 0-2, FANATIK a stat de vorbă cu unul dintre suporterii selecţionatei lui Walid Regragui. Pentru a fi prezent în Qatar, bărbatul a fugit de la muncă, lucru care cu siguranţă se va întâmpla şi marţi, când mulţi dintre fanii marocanilor vor pune partida contra Spaniei pe primul loc.

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm că suntem aici. Avem încredere în echipă, avem jucători buni şi antrenor bun, putem să câştigăm. Am venit din Maroc. Eu sunt din Larache, un oraş din nordul Marocului.

M-a sunat şeful şi m-a întrebat pe unde sunt. I-am spus că îmi pare rău, dar am venit să susţin Marocul la Cupa Mondială”, spunea suporterul marocan.

ADVERTISEMENT

“Education City”, stadionul unor surprize de la Campionatul Mondial 2022. Tunisia a bătut aici Franţa

Până la duelul din optimile de finală, dintre Maroc şi Spania, pe “Education City” s-au disputat şase partide din faza grupelor, iar surprizele nu au lipsit. Primul meci a oferit un rezultat neaşteptat, după ce Tunisia a remizat cu Danemarca, scor 0-0. A urmat o altă remiză albă, între Uruguay şi Coreea de Sud.

Pe “Education City”, Polonia a învins Arabia Saudită, scor 2-0, într-un meci în care saudiţii au ratat un penalty. Ghana şi Coreea de Sud au oferit partida cu cele mai multe goluri marcate pe această arenă, după ce asiaticii s-au impus cu 3-2.

În ultima etapă din faza grupelor, pe arena din Al Rayyan au venit şi două mari surprize. Tunisia a învins Franţa, campioana mondială en-titre, scor 1-0, într-un meci în care Didier Deschamps a folosit mai multe rezerve. Africanii au ratat calificarea în optimile de finală, după ce Australia a învins Danemarca. Apoi, Coreea de Sud a învins Portugalia, scor 2-1, cu golul victoriei venit în minutul 90+1, iar asiaticii au prins în extremis un loc în optimile de finală.


  • 2,20 este cota Superbet pentru “peste 2,5 goluri marcate” în Maroc – Spania. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT
Tags: