Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detaliul ireal observat de Andrei Vochin în Ungaria: “Se vedeau din avion, cu zecile!”

Ungaria pune mare accent pe sport. În ciuda unui regim contestat de europeni, țara vecină se poate lăuda cu o infrastructură la cel mai înalt nivel.
21.11.2023 | 15:42
Detaliul ireal observat de Andrei Vochin in Ungaria Se vedeau din avion cu zecile
DETALIUL IREAL observat de Andrei Vochin din AVION, in Ungaria. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a disputat meciul decisiv cu Israel în Ungaria din cauza problemelor de securitate. Oficialii FRF au fost impresionați de ospitalitatea vecinilor, dar și de infrastructura lor modernă. În ciuda unui regim contestat, ungurii au investit în sport și se prezintă la un nivel bun în confruntările internaționale.

Ungaria, peste România ca infrastructură

“Mă uitam, avem multe de învățat de la unguri, au crescut foarte mult. Ei știu să se bucure. Își păstrează tradițiile. Tot încearcă să îi încalece. Fanii l-au chemat cu țoiul, nu l-au chemat să bea un cocktail exotic, țoiul strămoșesc”, a spus Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

“Noi am mai vorbit acum câteva zile, nu mai știm la restaurante să mai facem o omletă cu șuncă și cașcaval. Zici că mergem la păscut. Numai semințe, numai crocante, ouăle nu mai sunt nici ochiuri, nici omletă”, a declarat Robert Niță.

“Și îți mai spun încă ceva, am simțit pe pielea noastră acum. În ciuda a tot ce încearcă unii minoritari, extremiști, să acrediteze despre unguri, români și așa mai departe. Pe cuvântul meu, asemenea ospitalitate și asemenea grijă, atâta securitate”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

România s-a simțit bine pe pământ unguresc. Formația condusă de Edi Iordănescu a reușit o calificare istorică la Euro 2024 după victoria contra Israelului, 2-1. Pușcaș și Hagi au marcat într-o seară care va rămâne în istoria fotbalului românesc.

Budapesta, o gazdă de nota 10

“Ne-am simțit atât de bine și acum și când am făcut 0-0 cu ei, atunci, incidentele au fost între ai noștri. Deci din punctul ăsta de vedere, jos pălăria. Am simțit, mai în glumă mai în serios, Budapesta, pământ românesc. Nu am pierdut, ne-am calificat.

ADVERTISEMENT

Cu loturile de juniori eu nu îmi amintesc când să fi pierdut acolo ultima oară. Chiar și când am pierdut o calificare la U17 în 2015, în primul meci cu Ungaria am bătut cu 2-1 la ei acasă. Subscriu la ceea ce spui, grija față de sport.

Mă uitam din avion, am aterizat, era deja noapte. Am văzut zeci de terenuri iluminate, din avion. Și atunci te gândești cum să aibă Ungaria un jucător precum Szoboszlai la Liverpool așa, ca să îl pomenesc doar pe vârful lor de generație.

ADVERTISEMENT

Orban poate e autoritar, putem vorbi de autoritate. Mai contează și cei care nu apreciază sportul de performanță. Cred că au și ei problemele lor, PIB-ul lor a ajuns pe cap de locuitor mai mic ca al României. Dar din punct de vedere al sportului, este răsfățat în Ungaria. Ce baze au, ce terenuri au, a declarat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ungaria se lauda cu o infrastructura impresionanta

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română