Sport

Deținătorul drepturilor TV din SuperLiga, anunț sumbru pentru CSA Steaua: „Trebuie să fii nebun să încerci o asociere cu Talpan. E analfabet funcțional”

Deținătorul drepturilor TV din SuperLiga l-a atacat dur pe Florin Talpan. Orlando Nicoară îi ia apărarea lui Gigi Becali în războiul dintre FCSB și CSA Steaua.
06.04.2023 | 18:52
Detinatorul drepturilor TV din SuperLiga anunt sumbru pentru CSA Steaua Trebuie sa fii nebun sa incerci o asociere cu Talpan E analfabet functional
Mesajul lui Orlandă Nicoară în disputa FCSB - CSA Steaua în Ghencea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Deținătorul drepturilor TV nu a rămas impasibil în războiul dintre FCSB și CSA Steaua București. Orlando Nicoară, directorul firmei eAd, a avut un discurs extrem de acid pe pagina lui de Facebook.

Orlando Nicoară, deținătorul drepturilor TV din SuperLiga, atac frontal la Florin Talpan: „Un colonel a ajuns să se creadă zeu”

Orlando Nicoară a pus paie pe foc în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua și îl atacă pe Florin Talpan: „Super Talpan sau cum a ajuns un colonel al Armatei române să se creadă zeu. Doi «nebuni», nu clinici, se contrează pe marca Steaua în spațiul public.

ADVERTISEMENT


Din păcate, pentru noi, doar unul, Gigi Becali, o face pe banii lui, în timp ce al doilea, colonelul Talpan, o face pe banii noștri, crezându-se mai puternic decât președintele României. Deși are pregătire juridică, Talpan se comportă ca un analfabet funcțional în acest domeniu”.

Directorul firmei eAd susține că Gigi Becali nu are nicio datorie către MapN: „AZI nu există nicio datorie pe care FCSB să o datoreze clubului CSA Steaua, iar domnul Talpan știe asta foarte bine. Pentru că nu există nicio decizie definitivă în justitie care să spună că FCSB trebuie să plătească x lei/euro/dolari. Dacă ar fi existat, sunt sigur că domnul Talpan ar fi executat FCSB pentru datoria respectivă.

ADVERTISEMENT

CHIAR sunt bani publici băgați în stadionul din Ghencea. Iar legea e lege, așa cum îi place domnului Talpan să invoce. Mai grav e că a fost nevoie de un amendament la Legea Sportului, votat de legislativ, tocmai împotriva unora ca Talpan: «Marcel Ciolacu a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare că a depus un amendament pentru facilitarea accesului la bazele sportive ale statului”.

„Ca privat, trebuie să fii nebun să încerci orice asociere cu clubul Armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo”

Orlando Nicoară și-a continuat tirul dur la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, dar mai ales la Florin Talpan: „Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor». Președintele Iohannis a promulgat modificarea legii în ianuarie. Legea e lege”.

ADVERTISEMENT

Deținătorul drepturilor TV consideră că Federația Română de Fotbal nu este vinovată de situația în care se află Steaua: „Nu Răzvan Burleanu îi interzice promovarea clubului CSA Steaua, ci legea, deoarece e un club de drept public. E cel puțin ciudat că un colonel de la departamentul juridic decide cu cine și dacă se poate asocia clubul, într-o declarație cât se poate de publică, care e chiar amenințătoare. Nu șeful clubului, nu responsabilii din minister, nu ministrul”.

În privința celor care își doresc să investească la Steaua, Orlando Nicoară e și mai tranșant: „Ca privat, trebuie să fii nebun să încerci orice asociere cu clubul armatei câtă vreme colonelul Talpan se va afla acolo. Cu o astfel de mentalitate, care, repet, nu vine de la șeful clubului sau de la minister, ci de la un angajat căruia i s-a urcat puterea rău de tot la cap, CSA Steaua va rămâne în Liga 2 până când se va schimba legea. Sau până când colonelul Talpan nu va mai fi în club. Domnul Talpan vrea să comande la club pe banii privaților care vin ca «sponsori».

ADVERTISEMENT

Orlando Nicoară îl numește pe Gigi Becali „cel care a salvat brandul Steaua”

Orlando Nicoară consideră că, deși este hulit de mulți, patronul FCSB are un mare merit: „Două vorbe despre Gigi Becali: El va rămâne în istorie ca cel care a salvat brandul Steaua, în fotbal, cel atât de drag domnului Talpan. Gigi Becali și-a riscat banii, s-a împrumutat, a riscat banii familiei pentru a plăti datoriile, salariile, cheltuielile clubului.

Numai un «nebun» poate face asta. Și pentru acest lucru merită respectat. Nu știm dacă Steaua mai exista azi, ca brand, dacă nu era Becali. Poate venea altcineva, poate nu, realitatea e că Gigi Becali a băgat banii care au ținut în viață acest club de fotbal.

A făcut performanță, a cumpărat jucători, a plătit sume foarte mari altor cluburi, a întors în fotbalul din România banii câștigați prin vânzarea jucătorilor. Și pentru asta trebuie din nou respectat. Atenție, nu iubit, plăcut, ci respectat”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele marchează” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită