News

Deținut român înjunghiat în Spania! Ucigașul nu regretă: „Era un violator de copii”

17.10.2020 | 19:08
Detinut roman injunghiat in Spania Ucigasul nu regreta Era un violator de copii
ADVERTISEMENT

Scene desprinse parcă din cele mai sângeroase filme hollywoodene s-au petrecut recent în închisoarea Brians 2 Sant Esteve Sesrovires din Barcelona, unde un deținut român a fost ucis cu sânge rece de un alt bărbat încarcerat în centrul de detenție.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că agresorul și-a înjunghiat victima de 29 de ori, cele mai multe lovituri fiind la gât și în zona pieptului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă riscă să-și petreacă și următorii 25 de ani în spatele gratiilor, spaniolul nu regretă absolut deloc ce a făcut. Ba chiar se felicită că a reușit să „pedepsească” prin gestul său „un violator de copii”.

Un deținut român a fost ucis cu sânge rece în Spania

Potrivit unor surse judiciare, crima a fost premeditată și executată rapid, chiar în curtea penitenciarului. De altfel, între cei doi deținuți nu a existat vreun conflict.

ADVERTISEMENT

Ucigașul l-a surprins pe român în timp ce asculta muzică și, într-un moment de neatenție, s-a apropiat de el din spate. Fără să stea prea mult pe gânduri, l-a înjunghiat de 29 de ori în gât, piept, torace, abdomen și cap.

Era un violator de copii, un proxenet. Nu vă faceți griji, este deja mort”, le-a transmis spaniolul gardienilor, în momentul în care aceștia au intervenit.

ADVERTISEMENT

S-a predat ulterior, iar judecătorul a dispus anularea dreptului de eliberare condiționată, precum și a oricărui tip de permisie. Bărbatul era condamnat pentru crimă și jaf armat. Pentru fapta sa, riscă să își petreacă și următorii 25 de ani în închisoare.

Românul în vârstă de 32 de ani se afla după gratii pentru că a obligat minori și persoane cu dizabilități să se prostitueze. Tribunalul din Barcelona l-a condamnat în 2012 la 15 ani de închisoare cu executare, după ce a forțat o tânără compatrioată să întrețină relații sexuale cu mai mulți indivizi într-un apartament din oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: