Sport

Dezamăgire cruntă după Germania – România 24-22: „Simțeam că le puteam învinge!”

Daciana Hosu a vorbit după înfrângerea suferită de România în duelul cu Germania de la Campionatul Mondial de handbal feminin.
07.12.2023 | 20:55
Dezamagire crunta dupa Germania  Romania 2422 Simteam ca le puteam invinge
Dezamăgire cruntă după Germania - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dezamăgirea este cruntă în rândul jucătoarelor, iar Daciana Hosu, una dintre cele mai bune jucătoare ale „tricolorelor” împotriva Germaniei, cu 13 intervenții, a spus că România putea câștiga.

Dezamăgire cruntă după Germania – România

Dezamăgirea este cruntă în rândul jucătoarelor după înfrângerea suferită de România în duelul cu Germania, confruntare pe care „tricolorele” au început-o bine și pe care păreau că o controlează la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Daciana Hosu a vorbit pentru FANATIK și a spus că a simțit din teren că România poate să câștige meciul cu Germania: „Nici eu nu știu, am început foarte bine meciul.

După care cred că a apărut oboseala, cel puțin așa mi s-a părut. Așa a trecut Germania peste noi și noi am început să alergăm după ele”. 

ADVERTISEMENT

„Sinmțeam că putem să câștigăm!”

„Apărarea chiar a mers foarte bine astăzi, altfel eu nu aș fi avut evoluția pe care am avut-o astăzi. Într-adevăr, aici cred că jucătoarele pot să răspundă la întrebarea cu partea de finalizare.

Da, cred că puteam să câștigăm împotriva Germaniei. Aveam nevoie de un strop de mai multă concentrare în a doua parte astăzi, nici nu știu ce să zic, pentru că începusem bine.

ADVERTISEMENT

Este o dezamăgire, cu siguranță, chiar ne-am spus de când am plecat de la hotel că e totul sau nimic pentru noi la acest meci și că trebuie să dăm totul pe teren”, a continuat Daciana Hosu.

„Suntem aici și vom lupta în continuare până la finalul turneului. Contează să câștigăm ultimele două meciuri, să terminăm cu două victorii. Am început bine, jocul arăta foarte bine, dar când Germania a venit peste noi…

ADVERTISEMENT

Eu una îmi doream ca și dacă Germania avea șase goluri peste noi, în ultimele trei minute să mergem peste ele și să reușim să recuperăm. A fost destul de târziu când am început să mai facem ceva”, a mai spus Daciana Hosu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT