Sport

Germania – România 24-22, în etapa 1 din grupele principale la CM de handbal feminin. Jocurile Olimpice, vis spulberat pentru „tricolore”

Înfrângere usturătoare a României în fața Germaniei. „Tricolorele” au picat dramatic în repriza a doua, scor 22-24 și a ratat șansa de a merge în sferturi și la Jocurile Olimpice.
07.12.2023 | 20:25
Germania  Romania 2422 in etapa 1 din grupele principale la CM de handbal feminin Jocurile Olimpice vis spulberat pentru tricolore
Germania - România 9-12, în etapa 1 din grupele principale la CM de handbal feminin. Neagu, primele goluri la turneul final! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
07-12-2023
16:59

Germania - România 24-22

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – România pierde cu 22-24 meciul cu Germania, din prima etapă a grupelor principale și e out din cursa pentru calificarea în sferturi și implicit în turneul pre-olimpic.

Min. 55 – Final de coșmar pentru România! Crina Pintea a văzut cartonașul roșu pentru că și-a lovit o adversară cu cotul.

Min. 53 – 22-19 – Seraficieanu marchează din extrama dreaptă!

Min. 48 – Repriza a doua de coșmar pentru România! Am marcat doar cinci goluri și am încasat 11!

Min. 46 – Germania ne marchează gol și în inferioritate numerică.

Min. 43 – „Tricolorele” au picat și sunt conduse pentru prima dată în acest meci.

Min. 39 – Clipe grele pentru România! De la +4, fetele lui Pera au acum avantaj minim.

Min. 32 – 10-13 – Primul gol al „tricolorelor” din actul secund e marcat tot de Neagu.

Min. 31 – 10-12 – Nemțoaicele înscriu la prima acțiune a reprizei secunde.

Min. 30 – 9-12 – Cristina Neagu marchează din nou și România intră la pauză cu trei goluri avans.

Min. 28 – 7-11 – Cristina Neagu înscrie primul ei gol la turneul final!

Min. 23 – 7-8 – Pe teren a intrat la acest turneu final și Cristina Neagu, dar „tricolorele” sunt în scădere de formă.

Min. 10 – 3-3 – Nemțoaicele restabilesc egalitatea după un început bun de meci al româncelor.

Min. 1 – A început meciul!

Meciul România – Germania are loc joi, 7 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 1 a celei de-a doua faze pe grupe a turneului final al CM de handbal feminin, competiția ce se desfășoară pentru prima datîă simultan în trei țări: Danemarca, Suedia și Norvegia.

Unde se joacă meciul Germania – România

Întâlnirea România – Germania se dispută joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, în de acum familiara pentru noi Sală a sporturilor Jykse Bank Boxen din localitatea daneză Herning, acolo unde a evoluat toate partidele din prima faă pe grupe naționala țării noastre, cu bilanț de două victorii și un eșec. România a intrat în a doua fază pe grupe cu cele două puncte din meciul cu Serbia, după care a cedat la scor sever în fața danezelor.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată tricolorele au avut parte de susținere destul de consistentă din partea suporterilor, care acum se pot manifesta, evident civilizat în voie, după ce la primul meci, cu Chile, autoritățile daneze le-au interzis introducerea tobelor în sală. Cu siguranță nu vor lipsi nici fanii Germaniei, așa încât și la nivel de tribune se anunță multă animație.

Cine transmite la TV partida Germania – România

Partida România – Germania se joacă joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor Jykse Bank Boxen din Herning, în etapa 1 a celei de-a doua faze pe grupe la turneul final al CM de handbal feminin și va televizată pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO , în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După primele două meciuri, în special după cel cu Serbia, atmosfera din lotul nostru devenise superoptimistă dar a venit meciu lcu Danemarca și am fost aduse cu picioarele pe pământ într-un mod dur. Obiectivele noastre la acest turneu final sunt calificarea în sferturi și adtfel intrarea în primele opt echiope, pentru a căpăta dreptul de a participa la turneul preolimpic din primăvara viitoare.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea Germania – România

Marea veste pozitivă a acestui meci de o importanță crucială pentru România, care are obligatoriu nevoie de victorie pentru a egala la puncte Germania, intrată cu două victorii în grupa principală, este faptul că va juca handbalista nr.1, Cristina Neagu, care s-a antrenat normal marți și miercuri, fără probleme, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Faptul că Neagu a fost recuperată este o mare gură de oxigen pentru noi și a căzut ca un trăsnet peste adversare, presa germană scriind că meciul a devenit de zece ori mai greu pentru că pe teren va fi cea declarată de patru ori în ultimul deceniu cea mai bună jucătoare din lume.

Cote la pariuri la jocul Germania – România

Casele de pariuri ne văd, oarecum inexplicabil,  victime destul de clar în fața Germaniei. Care are cota de 1,40 pentru vicorie în timp ce fetele lui Florentin Pera au primit 2,90. Șansă dublă 1X are cotă de 1,90 iar un total de goluri de peste 53,5 ajunge la cota de 1,65.

ADVERTISEMENT

Bilanțul meciurilor directe în competiții oficiale este favorabil Germaniei, care din 2003 și până acum s-a impus de nouă ori față de cele șase dăți în care a făcut-o România. Ultimul succes tricolor a fost realizat la un turneu final de CE în 2018, de atunci și până acum victoriile aparținând Germaniei.

ADVERTISEMENT