Sport

Dezamăgit de fotbalistul pe care a plătit o avere, Gigi Becali anunță transferuri la FCSB: ”El nu e ce trebuie!”. Video exclusiv

Gigi Becali a anunțat transferuri importante de jucători la FCSB, în cazul care în care formația sa va cuceri titlul de campioană.
15.05.2023 | 12:53
Dezamagit de fotbalistul pe care a platit o avere Gigi Becali anunta transferuri la FCSB El nu e ce trebuie Video exclusiv
Dezamăgit de fotbalistul pe care a plătit o avere, Gigi Becali anunță transferuri la FCSB El nu e ce trebuie!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu două etape înainte de finalul sezonului, ”roș-albaștrii” se află la un singur punct în spatele liderului Farul Constanța, iar în etapa următoare va avea loc meciul direct dintre cele două echipe, la Ovidiu.

Ce transferuri pregătește Gigi Becali la FCSB

Entuziasmat de faptul că FCSB are șanse mari de a câștiga titlul de campioană după victoria din partida cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, Gigi Becali a mărturisit că e pregătit să facă noi transferuri în vară.

ADVERTISEMENT

”La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. La ora asta atât spun: ‘Dacă luăm campionatul trebuie neapărat vreo 3-4 jucători’. Doi fundași centrali, un mijlocaș și încă un atacant pentru Compagno. David Miculescu nu e ce trebuie, iar Omrani nu prea e atacant, el joacă aripă dreapta”, a declarat Becali.

Finanțatorul vicecampioanei României a dezvăluit că este interesat doar de câștigarea titlului și mai puțin de faptul că acest lucru ar putea veni în ultima etapă în fața marii rivale Rapid.

ADVERTISEMENT

”Asta cu să luăm campionatul într-un meci cu Rapid e la suporteri, nu e la mine. Am avut eu vreodată cu Dinamo, cu Rapidul? Nu mă interesează cine sunt, pe mine mă interesează de mine. Nu am de-astea, astea sunt la suporteri. Ei au zis mereu că să batem Rapid și Dinamo, asta îi interesa pe ei, dar după aia vezi că s-au mai sucit.

Pe Rapid am bătut-o și am surclasat-o, Dinamo e în Liga 2 și toate, dar au uitat. Nu mă interesează de Dinamo, dar într-un fel nu ar fi bine să promoveze. Dacă ai pe Dinamo și Rapid în play-off poate să joace cu toată forța și se poate întâmpla orice. E ambiția lor. Cu celelalte ați văzut, mai iau câte 6-7”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Secretul formei de excepție prin care trece Florinel Coman

Latifundiarul din Pipera s-a arătat încântat de jocul prestat de Florinel Coman în ultima perioadă și a dezvăluit faptul că marele secret al formei excelente a atacantului este că s-a apropiat foarte mult de biserică.

”Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a sculat noaptea la 03:00 și s-a împărtășit, vezi cum face Dumnezeu. A zis și el că l-a schimbat credința. Până acum mai râdeam, mai glumeam, că nu nu știu ce, cât poate să fure ei, cât nu poate, sau lăsați-ne să ne pregătim de Champions League, dar acum nu mai e loc de vorbe de-astea”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după victoria cu CFR Cluj, care o păstrează pe FCSB cu șanse reale în lupta la titlu, Gigi Becali s-a arătat entuziasmat de prestația avută de Florinel Coman, pe care l-a comparat cu legendarii Diego Maradona și Leo Messi.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: