Fotbal intern

Dezastru la CFR Cluj! Debeljuh, Costache și Rondon, depistați pozitiv cu COVID-19. Exclusiv

12.03.2021 | 20:31
Dezastru la CFR Cluj Debeljuh Costache si Rondon depistati pozitiv cu COVID19 Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj trece printr-un moment extrem de dificil după ce FANATIK a aflat că Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon au fost toți depistați pozitiv cu COVID-19.

Astfel, campioana României își pierde aproape toți atacanții din lot și sunt șanse mari ca ei să nu își revină nici până la meciul cu FCSB, partidă care se va juca vineri, 19 martie.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei trei vor rata și partida de duminică pe care trupa lui Edi Iordănescu o are împotriva celor de la Poli Iași.

Debeljuh, Costache și Rondon, depistați pozitiv cu COVID-19

CFR Cluj este în fața unui dezastru imens înaintea partidei de duminică, 14 martie, cu Poli Iași, după ce Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon au fost testați pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Astfel, Edi Iordănescu rămâne fără aproape toți atacanții înaintea meciului cu moldovenii și se află în pericol să fie în aceeași situați și la derby-ul cu FCSB de peste o săptămână. Singurul atacant disponibil pe care CFR Cluj îl mai are în lot este Bilel Omrani.

În cazul lui Valentin Costache, lucrurile stau și mai rău, deoarece după meciul cu FCSB, puștiul clujenilor trebuia să se prezintă la lotul lui Adrian Mutu, așa cum a anunțat FANATIK pentru Campionatul European la care România U21 va participa.

ADVERTISEMENT

Nici Edi Iordănescu nu va sta pe bancă la duelul cu FCSB

În afară de cei trei jucători care au șanse mari să rateze și partida cu FCSB, nici atrenorul Edi Iordănescu nu va sta pe banca tehnciă la derby-ul echipei sale cu formația lui Toni Petrea.

Eliminat pe parcursul duelului dintre UTA și CFR Cluj, Edi Iordănescu a primit o suspendare de două etape. Astfel, el nu va putea sta pe banca ardelenilor la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suspendarea provocată de protestele antrenorului, Iordănescu s-a ales și cu o amendă de 360 de lei. El va rata și partida cu Poli Iași, care se va disputa în Gruia în data de 14 martie.

  • 2 este locul pe care CFR Cluj îl ocupă în campionat
ADVERTISEMENT