News

Dezbatere încinsă Horia Ivanovici – Dumitru Dragomir pe tema exploziei consumului de droguri

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au dezbătut intens tema exploziei consumului de droguri. Cei doi au avut păreri diferite.
07.01.2024 | 20:01
Dezbatere incinsa Horia Ivanovici  Dumitru Dragomir pe tema exploziei consumului de droguri
Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au dezbătut tema exploziei consumului de droguri în România. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Consumul de droguri a devenit un „fenomen alarmant” în România, iar consecințele nu au întârziat să apară. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au dezbătut tema exploziei consumului substanțelor interzise în direct la „Max Profețiile lui Mitică”.

Dezbatere încinsă Horia Ivanovici – Dumitru Dragomir pe tema exploziei consumului de droguri

Conform Agenției Naționale Antidoping (ANA), 10,7% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 15-64 ani au consumat cel puțin un tip de drog ilicit de-a lungul vieții. Fenomenul devine cu atât mai bulversant cu cât cei care consumă substanțe interzise provoacă accidente care, în cel mai rău caz, se soldează cu pierderi de vieți omenești.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că drogurile vor dispărea nu doar din România, ci din întreaga lume. „Drogurile cred că dispar. Va fi o înțelegere internațională. Cred că dispar drogurile pentru că altfel dispare omenirea”, a fost opinia lui Dumitru Dragomir.

Totodată, „Oracolul” a făcut o profeție surprinzătoare în ceea ce privește statul care va livra cea mai mare cantitate de droguri din lume. „Ucraina va fi țara cu cele mai multe droguri din lume. Reține și asta. Cele mai multe droguri în lume vor pleca din Ucraina”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îl contrează pe Dumitru Dragomir: „Ne vor turtiți. Nu sunt de acord cu tine”

Horia Ivanovici are cu totul și cu totul altă părere în comparație cu cea a lui Dumitru Dragomir. Directorul FANATIK consideră că drogurile vor face parte dintr-o misterioasă strategie a celor care „țin frâiele” pentru a-i manipula pe oameni.

„Știi cum e, poate ne vor turtiți, ne vor să nu mai avem nicio inițiativă. Aici nu sunt de acord cu tine, cred că va fi invers. Cei care țin frâiele vor oamenii care sunt manipulați ușor și care sunt turtiți.

ADVERTISEMENT

Iar drogurile astea fac. Te transformă, nu mai ai voință. Nu te mai interesează, stai într-un colț și asta e”, a spus Horia Ivanovici, la „Max Profețiile lui Mitică”. Fenomenul controversat al drogurilor a luat amploare în România în ultimii ani.

Autoritățile din România, cele mai vocale fiind Consiliul Suprem de Apărare a Țării și Ministerul Justiției, se luptă cu înverșunare pentru combaterea drogurilor. Totuși, lupta pare una dezechilibrată, deoarece chiar statul român pune piedici în lupta contra drogurilor.

ADVERTISEMENT

Din cei 50.000 de polițiști ai țării, doar 300 sunt specializați pe zona antidrog, anunță fostul șef al Serviciului Antidrog din București, citat de Digi24. De asemenea, în România nu există nici măcar o clinică de stat pentru tratarea dependenților de droguri.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

ADVERTISEMENT