Sport

Dezvăluire-șoc a lui Gigi Becali despre implicarea politicului în fotbal: ”Traian Băsescu a salvat Steaua de la retrogradare!”

Gigi Becali nu se dezminte atunci când vine vorba despre a dezvălui lucruri senzaționale din lumea fotbalului, iar acum a vorbit despre implicarea oamenilor politici.
07.06.2022 | 12:13
Dezvaluiresoc a lui Gigi Becali despre implicarea politicului in fotbal Traian Basescu a salvat Steaua de la retrogradare
Gigi Becali nu se dezminte atunci când vine vorba despre a dezvălui lucruri senzaționale din lumea fotbalului, iar acum a vorbit despre implicarea oamenilor politici. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB a stat doi ani la închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul ”Valiza” în care a oferit suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de la Universitatea Cluj pentru ca aceștia să-și apere corect șansele și astfel să câștige meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali a vorbit despre controlul politicului în fotbal

Chiar dacă a ajuns în spatele gratiilor în acel caz, Gigi Becali a reușit să salveze echipa Steaua, actuala FCSB, de la retrogradarea în Liga 2 cu ajutorul politicului, care s-a implicat pentru salvarea celui mai important club de fotbal.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cu ajutorul președintelui României din acel moment, Traian Băsescu, care a sărit în ajutorul Stelei. ”Steaua a murit, nu mai există. Aia nu e Steaua (n.r. – CSA), s-a format acum 3 ani. E un copil. Dacă are 3 ani, cum să aibă 75 de ani?

N-are legătură cu Pițurcă tot acest scandal. Pe Băsescu nu am cum să-l critic, în privința Stelei trebuie să-i mulțumesc. Când am avut problema că Steaua putea fi condamnată penal și retrogradată, l-a sunat pe Mircea Sandu și l-a întrebat cum poate să ajute.

ADVERTISEMENT

După acea discuție a zis că o sună pe Livia Stanciu să nu treacă în motivare numele  de Steaua și asta ca să ajute. Ce rău îi fac eu lui Băsescu că spun asta acum? A intervenit pentru o chestiune națională”, a declarat Becali la Pro Arena.

FCSB și CSA sărbătoresc nașterea Stelei

Este clar că disputa dintre Armată și FCSB nu se va opri prea curând și asta se poate observa că ambele grupări sărbătoresc marți, 7 iunie, 75 de ani de la înființarea celui mai galonat club din istoria fotbalului românesc: Steaua.

ADVERTISEMENT

Gruparea patronată de Gigi Becali sărbătorește 75 de ani de la înființarea clubului Steaua și a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care continuă să suțină că este continuatoarea de drept a echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

După ce sărbătoarea de 7 mai a primit critici dure chiar din partea foștilor jucători ai Stelei ’86, în frunte cu Helmuth Duckadam, clubul Sportiv al Armatei Steaua București a pregătit un moment special pe data de 7 iunie, ziua de naștere a ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Foștii mari jucători ai Stelei vor reveni pe teren cu această ocazie și vor juca un meci demonstrativ pe arena din Ghencea, de la ora 20:00, în compania Generației de Aur. Antrenorii celor două echipe vor fi legendarii Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT