Life

Dezvăluirea dureroasă din viața prezentatoarei Știrilor Pro TV. Medicii i-au dat o veste cruntă Laviniei Petrea în urmă cu mai mulți ani. Ce s-a întâmplat

Dezvăluirea dureroasă din viața prezentatoarei Știrilor Pro TV. Ce i-au spus medicii Laviniei Petrea, după ce a ajuns la spital.
23.06.2023 | 08:43
Dezvaluirea dureroasa din viata prezentatoarei Stirilor Pro TV Medicii iau dat o veste crunta Laviniei Petrea in urma cu mai multi ani Ce sa intamplat
Dezvăluirea dureroasă din viața prezentatoarei Știrilor Pro TV Lavinia Petrea. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Dezvăluirea dureroasă din viața prezentatoarei Știrilor Pro TV Lavinia Petrea. Medicii i-au dat o veste cruntă în urmă cu mulți ani.

Dezvăluirea dureroasă din viața prezentatoarei Știrilor Pro TV

Lavinia Petrea a povestit unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Prezentatoarea a primit o veste cruntă de la medici acum mulți ani!

ADVERTISEMENT

Atunci când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, Lavinia Petrea era extrem de bucuroasă. Doar că lucrurile nu au stat deloc așa cum se aștepta.

La prima ecografie de confirmare a sarcinii, prezentatoarea de la Pro TV a primit veste dureroasă. Medicul i-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție.

ADVERTISEMENT

Deși Lavinia Petrea și soțul ei se așteptau să audă bătăile unei inimi, cei doi au aflat atunci că fătul nu avea deloc activitate cardiacă.

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap. ‘Sarcina s-a oprit din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă’, a povestit vedeta pe blog.

Lavinia Petrea, momente de panică după veste

Lavinia Petrea a spus că i-a căzut cerul în cap când a auzit această veste. Ea și soțul ei își doreau mult să mai devină părinți și în niciun caz nu se așteaptau la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a spus că dezvăluirea dureroasă a făcut-o chiar să amorțească și să rămână fără cuvinte. Deși simțea că o să fie mamă din nou, vedeta spune că pe ecografie apărea altceva.

„Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam.

Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva”, a mai povestit vedeta.

Dar Dumnezeu avea alte planuri cu prezentatoarea. La ecografia finală, medicii au descoperit că vedeta are „un inel cu diamant”, adică un copil ce se dezvoltă sănătos. Este vorba despre cea de-a două fetiță a vedetei, pe nume Karla.

ADVERTISEMENT