Sport

Dezvăluirea emoționantă a lui Nicolae Dică: „Fiul meu plângea după meciul cu Silkeborg. El m-a convins să rămân”

Nicolae Dică a făcut o dezvăluire emoționantă după plecarea sa de la FCSB, spunând că fiul său l-a convins să vină la echipă și să continue când s-a gândit prima dată la demisie.
01.11.2022 | 22:50
Dezvaluirea emotionanta a lui Nicolae Dica Fiul meu plangea dupa meciul cu Silkeborg El ma convins sa raman
Dezvăluirea emoționantă a lui Nicolae Dică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SuperLiga cu Horia Ivanovici.

Dezvăluirea emoționantă a lui Nicolae Dică

Nicolae Dică a făcut o dezvăluire emoționantă despre relația strânsă pe care o are cu fiul său, povestind un episod, care s-a petrecut la finalul meciului cu Silkerborg, scor 0-5.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României a spus că fiul său a venit special în vestiar pentru a-l lua în brațe și pentru a încerca să-l consoleze, neputând să își stăpânească lacrimile.

„Băiatul meu suferă foarte mult, are 17 ani, a plâns cu mine după meciul cu Silkeborg. El m-a convins să mai rămân, el m-a convins să și vin.

ADVERTISEMENT

E și el junior la FC Argeș. După meciul cu Silkeborg, s-a dus la stwearzi și le-a spus să-l lase să treacă, pentru a veni la mine. El suferă cel mai mult!”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Nu are nicio vină Thomas Neubert!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre programul de antrenament pe care l-a avut la FCSB, excluzând orice greșeală a lui Thomas Neubert:

ADVERTISEMENT

„Nu are nicio vină Thomas, programul e făcut de mine. Nu e vorba doar despre antrenamente, contează și ce faci în afara terenului. Nu dau exemplu, nu mă refer la nimeni.

Ați văzut cum a arătat echipa la meciul cu UTA și cu Petrolul. O echipă era antrenată într-un fel, alta era antrenată altfel.

ADVERTISEMENT

Eram nervos după meci, când vezi fotbaliști la FCSB, care iau goluri cum iau… am luat gol cu Chindia din degajări cu portari”.

„Nu vreau să vorbesc despre jucători că sunt slabi sau că sunt buni. Sunt eu slab că nu am putut să îi fac mai buni, doar i-am dus în grupele Conference League”, a mai spus Nicolae Dică.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT