Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirea lui Andrei Vochin despre ziaristul înjurat de Dan Petrescu: “Era partenerul lui de tenis”. Exclusiv

Andrei Vochin a făcut o dezvăluire savuroasă în cadrul emisiunii FANATIK SuperLiga.. Cine este ziaristul înjurat de Dan Petrescu înainte de Sivasspor - CFR Cluj 3-0.
03.11.2022 | 09:50
Dezvaluirea lui Andrei Vochin despre ziaristul injurat de Dan Petrescu Era partenerul lui de tenis Exclusiv
Dan Petrescu reactioneaza in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, duminica 30 octombrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a avut o reacție suburbană înainte de Sivasspor – CFR Cluj. La conferința de presă premergătoare meciului din Turcia, antrenorul campioanei României a intrat într-o contră cu jurnalistul Marius Mărgărit, pe care l-a înjurat. Andrei Vochin a dezvăluit că ziaristul era un bun prieten al „Bursucului”.

Jurnalistul înjurat de Dan Petrescu i-a fost partener de tenis „Bursucului”

Conform spuselor consilierului președintelui FRF în cadrul primei ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Petrescu și Mărgărit obișnuiau să joace tenis împreună, fiind chiar parteneri la dublu. Cu Petrescu la timonă, CFR Cluj are șansa de a se califica din nou în primăvara europeană. Meciul decisiv cu Ballkani se joacă joi, 3 noiembrie, de la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

„Categoric că merită respect pentru tot ce a făcut. Dar în același timp trebuie să înțeleagă că e o normalitate să te întrebe oricine și orice își dorește.

Acel ziarist, Marius Mărgărit, era partenerul lui de tenis la dublu. Jucam dublu eu cu Geambașu și el cu Mărgărit de cealaltă parte a fileului. Erau parteneri la dublu.

ADVERTISEMENT

Asta spune multe despre momentul de tensiune în care te afli și cum reacționezi în fața oricui. Putea să fie și un membru al familiei și l-am văzut și cu fratele lui cum se poartă.

Eu nu îmi imaginez cu un membru al familiei, dar în momente de tensiune apelează și la așa ceva”, a dezvăluit Andrei Vochin, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cum și-a motivat Petrescu derapajul

În ziua meciului pierdut la scor de neprezentare de CFR Cluj în fața lui Sivasspor, Dan Petrescu și-a prezentat scuzele pentru ieșirea necontrolată de la conferința de presă.

„Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”, a transmis Dan Petrescu prin intermediul gsp.ro.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, pierdere financiară după 0-3 cu Sivasspor

Dan Petrescu a avut motive de supărare și după înfrângerea suferită de echipa sa în etapa a 5-a a grupei G din Conference League. Clubul din Gruia are scăpat printre degete nu mai puțin de 1,25 milioane de euro.

Dacă ar fi terminat grupa pe primul loc, campioana României ar fi încasat de la UEFA suma de 650 de mii de euro euro, la care s-ar fi adăugat încă 600 de mii de euro pentru calificarea în optimile de finală.

  • 19:45 este ora de începere a meciului CFR Cluj – Ballkani, ultimul din grupa G a UEFA Europa Conference League
ADVERTISEMENT