Life

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul Danei Roba. Soțul ei a așteptat patru ore să moară: „Nu se mai stinge”

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul Danei Roba. Daniel Balaciu, soțul acesteia, a stat patru ore lângă ea aștepând să moară.
20.07.2023 | 15:30
Dezvaluiri cutremuratoare ies la iveala in cazul Danei Roba Sotul ei a asteptat patru ore sa moara Nu se mai stinge
Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul Danei Roba. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Au ieșit detalii cutremurătoare în cazul Danei Roba. Soțul vedetei a stat timp de patru ore lângă trupul sângerând al soției sale.

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul Danei Roba

Daniel Balaciu ar fi așteptat ca soția lui să moară după ce i-a aplicat loviturile de cuțit. Bărbatul ar fi stat patru ore lângă trupul aproape fără viață al soției sale, doar cu gândul ca ea să moară.

ADVERTISEMENT

Acesta chiar ar fi vorbit cu cineva la telefon în acest timp. El ar fi spus că așteapta ca Dana Roba să moară de patru ore, dar nu se mai stinge.

“La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!”, au spus surse pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi sunat Daniel Balaciu la 112, de fapt

Persoana de la celălalt capăt al firului i-ar fi spus că este chiar mai bine că Dana Roba nu s-a stins încă pentru că acest lucru însemna că nu o să meargă deloc la închisoare.

Atunci, Daniel Balaciu a fost convins să sune la ambulanță, pentru că credea că nu o să meargă la pușcărie. Sursele citate mai spun că el nu ar mai fi făcut în niciun caz acest gest dacă știa că o să ajungă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

“Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi.

El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție”, au mai dezvăluit sursele WOWbiz.ro.

Această versiune a susținut-o și Daniela Roba. Ea a spus că soțul ei a așteptat ore în șir să agonizeze până să sune la ambulanță.

ADVERTISEMENT

Și ea a spus că a vorbit cu cineva la telefon. Acea persoană i-a fost salvatoare pentru că l-a convins pe bărbat să sune la 112.

ADVERTISEMENT