Sport

Dezvăluiri despre plecările lui Sefer, Rareș Ilie și Dugandzic de la Rapid: “Eu cred în karma!”

Victor Angelescu a vorbit detaliat despre plecările lui Antonio Sefer, Rareș Ilie și Marko Dugandzic de la Rapid, explicând situațiile.
13.12.2023 | 19:27
Dezvaluiri despre plecarile lui Sefer Rares Ilie si Dugandzic de la Rapid Eu cred in karma
Cum au plecat Sefer, Rareș Ilie și Dugandzic de la Rapid. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționarul giuleștenilor a explicat la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță de ce a fost de acord cu plecările, spunând că acestea au fost făcute și la cererea fotbaliștilor, care și-au dorit să prindă un transfer în străinătate.

Cum au plecat Sefer, Rareș Ilie și Dugandzic de la Rapid

Victor Angelescu a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” despre plecările lui Rareș Ilie, Antonio Sefer și Marko Dugandzic de la Rapid, explicând în ce condiții s-au realizat transferurile:

ADVERTISEMENT

„Sefer și-a dorit mult de tot să plece. A discutat cu mine și cu domnul Șucu, îl înțeleg. La Rareș era o ofertă de nerefuzat. O ofertă fantastică pentru un puști din România.

La Dugandzic suma de transfer a fost una bună, iar el a venit și ne-a spus că nu mai prinde o ofertă atât de bună niciodată în viața sa. Nu puteam să nu îi dăm drumul, ne-a ajutat enorm în campionat, e golgheterul până la urmă”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred în karma!”

Victor Angelescu a continuat și a spus că el crede în karma, fiind de părere că trebuie să se comporte frumos cu oamenii care s-au comportat frumos, motiv pentru care nu a blocat transferul lui Marko Dugandzic.

În afară de salariul foarte bun pe care Marko Dugandzic l-a primit la noua sa echipă, Victor Angelescu a recunoscut că și clubul a fost mulțumit cu banii primiți din transfer.

ADVERTISEMENT

„Eu cred în karma și consider că e bine să te comporți frumos cu oamenii care s-au comportat frumos cu tine. Marko a venit, ne-a ajutat enorm, un jucător exemplar, a dat goluri.

Cred că e cel mai important marcator al Rapidului de după revoluți, conform statisticilor. Trebuia să ne gândim și la el. Mai ales că clubul a încasat o sumă frumoasă de bani pe el”, a mai spus Victor Angelescu, la „SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

DEZVALUIRI despre PLECARILE lui Sefer, Rares Ilie si Dugandzic de la Rapid

ADVERTISEMENT