Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din culise despre imaginile şocante cu Cristi Tănase: „Cei care au filmat sunt nişte scursuri! S-au luat nişte bani pe imagini”

Reacție violentă legată de imaginile cu Cristi Tănase beat. Cei care l-au filmat pe fostul star de la FCSB sunt criticați aspru.
24.02.2024 | 14:35
Dezvaluiri din culise despre imaginile socante cu Cristi Tanase Cei care au filmat sunt niste scursuri Sau luat niste bani pe imagini
Dezvăluiri din culise despre imaginile şocante cu Cristi Tănase: „Cei care au filmat sunt nişte scursuri! S-au luat nişte bani pe imagini”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase și-a găsit un apărător în persoana lui Adrian Neaga. După MM Stoica, fostul atacant al Stelei a luat foc și el din cauza faptului că „Dodel” a fost filmat în stare de ebrietate.

Dezvăluiri din culise despre imaginile şocante cu Cristi Tănase: „Cei care au filmat sunt nişte scursuri! S-au luat nişte bani pe imagini”

Cristi Tănase a creat o întreagă polemică după ce în spațiul online au apărut imagini cu el beat, fără un dinte și căzut la ușa propriului apartament. „Dodel” a declarat că nu a căzut în patima alcoolului sau a drogurilor, iar acum este apărat de Rică Neaga.

ADVERTISEMENT

„Cu Tase am vorbit ieri. Eu cred că pentru el a fost un șoc acum și cred că viața lui va lua o altă turnură din momentul ăsta. Îmi pare rău pentru modul cum s-a scris și imaginile care s-au făcut cu el.

E urât să vezi un fost fotbalist și de talia lui în postura în care a fost el. Din punctul meu de vedere i-a făcut un mare deserviciu. Imaginea lui e deteriorată în momentul de față, dar Tase cum îl știu e că e un învingător, e un băiat de pus la rană. Eu am o relație foarte bună cu el.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-și ia și el licențele acum, și-a luat carnetul de antrenor, poate va lua o grupă de copii și juniori și viața lui se va schimba”, a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„N-a fost nicio bătaie!”

Cristi Tănase s-a lăsat de fotbal în vara lui 2022 după ce a jucat la echipa care l-a lansat în fotbal, FC Argeș. Acum, „Dodel” așteaptă un copil, soția sa fiind gravidă.

ADVERTISEMENT

„Știe și el de greșala pe care a făcut și cred că viața lui va lua altă turnură din momentul ăsta. Nu știu dacă are probleme cu soția. Chiar nu știu. Și dacă știu nu pot să spun. E o problemă stric personală.

S-a vorbit de bătaie. N-a fost nicio bătaie. El chiar are probleme cu dantura. Are 8 implanturi puse în două zile. D-asta spun că i s-a făcut un deserviciu. N-a fost vorba de nicio bătaie. Nu d-aia i-a căzut dintele ăla.

ADVERTISEMENT

Mie oamenii ăștia care filmează și le vând după mi se par niște scursuri. Nu îl cunosc pe băiat, dar de ce filmezi? Mai bine îți dădea Dodel banii ăia 12-15 milioane. Îți spun eu că s-au luat niște bani din alte părți. Cere-i mă lu Dodel, poate îți dă și o bere”, a adăugat fostul atacant al Stelei.

Adrian Neaga, DEZVALUIRI despre IMAGINILE SOCANTE cu Cristi Tanase

ADVERTISEMENT