Sport

Dezvăluiri din perioada Mutu despre Stan, speranța din atacul Rapidului. „La 17 ani nu făcuse 5 contra 2!”

Daniel Niculae face niște dezvăluiri din perioada lui Adrian Mutu în Giulești, despre Alexandru Stan, noua speranță din atacul Rapidului.
02.01.2024 | 15:18
Dezvaluiri din perioada Mutu despre Stan speranta din atacul Rapidului La 17 ani nu facuse 5 contra 2
Daniel Niculae face niște dezvăluiri din perioada lui Mutu în Giulești, despre Alexandru Stan, noul atacant al Rapidului. Sursa Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Stan este speranța din atacul Rapidului. Puștiul de 18 ani vine din academia giuleștenilor, însă are aproape 3 ani de juniorat. Stan a fost adus din liga a patra la Rapid și de atunci evoluția sa a fost una foarte bună. Daniel Niculae face mai multe dezvăluiri din perioada Mutu legate de atacantul din Giulești.

Robert Niță, despre Alex Stan: “Poate să mă înjure”

Robert Niță a făcut comparația între Daniel Niculae și Alex Stan. Gazda emisiunii SUFLET DE RAPIDIST este de părere că atacantul de 18 ani nu este, încă, la nivelul la care a fost Niculae la aceeași vârstă: “Eu l-am văzut pe Daniel Niculae la 18 când a debutat. Și l-am văzut pe copilul acesta (n.r. Stan) 2-3 meciuri la echipa lui, plus ce a jucat la echipa mare. De asta spun, Doamne ajută, uite să vadă, să mă înjure puțin, să se ambiționeze și să fie peste Niculae. 

ADVERTISEMENT

Păstrând proporțiile și perioada de vârstă, eu zic că nu e în momentul acesta la nivelul lui Niculae. Poate îi dă Bergodi încredere, dă 17 goluri într-un campionat și se face mai bun decât Nico.

E presiune destul de mare pentru copilul acesta ca să joace titular la Rapid în momentul de față. E o șansă, dar șansa asta e greu de gestionat. E foarte greu pentru un copil de la care se așteaptă să fie Rrahmani, să fie Niculae, să fie Dugandzic. Nu poți. Sunt alte contacte, alt ritm”.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din perioada Mutu despre Stan, noul atacant al Rapidului

La SUFLET DE RAPIDIST, Daniel Niculae a făcut mai multe dezvăluiri din perioada Mutu despre Alex Stan. Tânărul atacant al Rapidului a venit în urmă cu aproape 3 ani la juniorii giuleștenilor. Până atunci, Stan nu a făcut junioratul într-o formă organizată. Cu toate acestea, președintele Rapidului susține că atacantul a evoluat foarte bine într-un timp foarte scurt.

„Cunosc foarte bine ce se întâmplă la meciurile echipei de tineret. E un copil foarte cuminte. Până acum 3 ani nu știa să joace 5 contra 2. Am mers în cantonament cu Adi Mutu și la un moment dat, cu copiii ne mai băgam și noi. 

ADVERTISEMENT

Greșește o pasă, nu deschide, lucruri care te ajută în meci. E și tactic, trebuie să faci și pressing, să reacționezi. Și el nu știa cum se joacă. Și îi spune Mutu ‘Hai, Alex. Ce e așa greu? Zici că nu ai mai jucat în viața ta’. Și el de acolo ‘Mister, păi, eu nu am mai jucat’.

E talent brut. Luat de la Liga a patra, adus la academie și de acolo a început să construcția. El are doi ani și un pic de fotbal organizat. A crescut foarte mult. Să ajungi în lotul primei echipe este foarte greu și la Rapid.

ADVERTISEMENT

Conjunctura, conjunctură. Este un jucător cu foarte multe calități. Poate juca în stânga, poate juca și dreapta, dar e un atacant. Încă nu are toate deprinderile”, a declarat Daniel Niculae.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Daniel Niculae, despre Alexandru Stan, noul atacant de la Rapid

ADVERTISEMENT