Sport

Dezvăluiri. Mărirea plajelor în Mamaia, afacere de 700 milioane de euro

Dumitru Dragomir, scandalizat de ce s-a întâmplat la Mamaia! Cine a avut interes să mărească plajele din cea mai cunoscută stațiune din România.
05.08.2023 | 11:14
Dezvaluiri Marirea plajelor in Mamaia afacere de 700 milioane de euro
700 de milioane de euro ar miza măririi plajelor din Mamaia, susține Dumitru Dragomir. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire-bombă la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, unde face acuzații extrem de grave la adresa autorităților din Mamaia și Constanța.

Dumitru Dragomir, revoltat de ce se întâmplă la Mamaia: „Din ce era, cea mai frumoasă stațiune, au terminat-o!”

Dumitru Dragomir e dezamăgit total de modul în care s-a modernizat principala atracție turistică de la Marea Neagră din România: „Acuma niște șmecheri au mărit plaja și au nenorocit-o! Din ce era, cea mai frumoasă stațiune, Mamaia, au terminat-o! Acuma trebuie adaptat”.

ADVERTISEMENT

Fostul deputat face apel la autoritățile locale: „Dacă primarul ăla de la Constanța, care e un tip deștept am înțeles, și cu cei de la Apele Române înțeleg că trebuie să lase oamenii să facă ceva pe imensitatea aia. Sunt 400 de metri până ajungi la apă! 

Trebuie să facă bazine mari, piscine mari, terase, toalete, altfel nu vine nimeni! Toată lumea se duce și își face nevoile în mare! Ce e aia?!”, a mai Mitică Dragomir, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir acuză s-a dat un tun uriaș: „Șmecherie mare asta! 600-700 de milioane de euro”

Dumitru Dragomir e de părere că cine a pus mâna pe acest proiect s-a îmbogățit peste noapte: „Și o grămadă de bani băgați! Șmecherie mare asta! Asta e șmecherie! De peste 600-700 de milioane de euro! Asta e lovitura. Dai una și gata”.

Horia Ivanovici e la fel de revoltat și a promis că nu mai pune piciorul în stațiune: „De când am văzut prostia aia cu măritul plajei, eu n-am mai călcat la Mamaia! Știi că nu mai merg, nu?! Mie îmi plăcea. Nu mai calc! Au distrus-o!”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” a vorbit în schimb foarte frumos despre Viorel Păunescu pentru ce a făcut în stațiunea de la malul mării: „Am fost la Mamaia. A fost o ședință a locatarilor unui bloc, acolo. Păi unii nu și-au plătit întreținerea și ăla e unul dintre cele mai frumoase blocuri din Mamaia, din Caelia. Un sfert nu și-au plătit! 

Blocul milionarilor din Mamaia: „Nu există ceva mai de lux!”

Sunt doi care au apartamente de peste 400 de metri pătrați și care costă peste două milioane de euro, dar nu și-a plătit întreținerea. Pe onoarea mea! Am și eu acolo apartament. A fost al lui Viorel Păunescu. Am stat cu el în ultimii 40 de ani mai mult cu el decât cu familia! Nici nu există ceva mai de lux, pe plajă, fix lângă Rex. 

ADVERTISEMENT

Mi-a făcut un preț prietenesc și am fost primul care a cumpărat. Nici groapa nu era! Omul a vândut tot! Sunt oameni politici acolo și milionari. Păunescu a făcut un lucru… este pentru Constanța ceva de referință, nu doar pentru Mamaia!”, a mai povestit „Don Corleone”.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e în fiecare luni, de la ora 13:15, exclusiv pe site-ul FANATIK. Emisiunea mai poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

Mitică Dragomir, despre mafia plajelor de la Mamaia

ADVERTISEMENT