Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri neștiute cu Gabi Tamaș în Premier League: “I-a speriat pe ăia! Urla pe acolo”

Florin Gardoș a povestit la FANATIK SUPERLIGA câteva amintiri cu Gabi Tamaș, iar una este absolut fascinantă din perioada când acesta evolua în Premier League.
28.10.2023 | 11:52
Dezvaluiri nestiute cu Gabi Tamas in Premier League Ia speriat pe aia Urla pe acolo
Florin Gardoș a povestit la FANATIK SUPERLIGA câteva amintiri cu Gabi Tamaș, iar una este absolut fascinantă din perioada când acesta evolua în Premier League. Sursă foto: Sky Sports
ADVERTISEMENT

Fostul internațional și-a anunțat retragerea din fotbal prin intermediul unei conferințe de presă. El lasă în urmă o carieră impresionantă, dar și foarte multe episoade controversate din viața sa extrasportivă.

Povești de neuitat cu Gabriel Tamaș în Premier League

Prezent în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș și-a adus aminte de o poveste care circula prin Anglia din perioada în care Gabi Tamaș îmbrăca tricoul lui West Bromwich Albion.

ADVERTISEMENT

”Când am ajuns la Southampton chiar aveam un fizioterapeut care lucrase cu el la West Brom și m-a întrebat dacă îl cunosc. I-am zis că îl știu și ne-a povestit ce a făcut odată la West Brom când nu l-au băgat. I-a speriat pe oamenii ăia de acolo, a început să trântească nu știu ce aparatură, a dat cu ea de pământ.

Era supărat că nu e titular, urla pe acolo. Mi-a zis omul că merita să fie, dar era o perioadă când avea un conflict cu antrenorul și mai degrabă de asta nu era titular. A jucat la multe echipe, a jucat în multe țări. Cred că are peste 20 de echipe în carieră”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Gardoș, certat de Tamaș chiar pe teren

Florin Gardoș s-a întâlnit cu Gabi Tamaș doar în perioada când amândoi erau convocați la echipa națională și a povestit câteva întâmplări și din cantonamentele pe care le făcea prima reprezentativă a României.

”El era foarte amuzant în cantonamentul echipei naționale. Tot mereu mai făcea câte o chestie cu bucătarul, Yalcin Cadîr. Erau niște diete la echipa națională, nu aveam voie anumite chestii, și el mai vorbea cu Yalcin să-i mai bage niște mici sub salată sau niște chestii de genul ăsta. Beri, alcool, era mai greu.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu el, chiar barajul de Campionat Mondial atunci cu Grecia și îmi aduc aminte că i-am dat o pasă mai proastă și s-a luat de mine instant, nu m-a menajat deloc. Am rămas așa puțin surprins: ‘Băi, ăsta în loc să mă încurajeze mai rău îmi dă în cap’. În teren era altceva, era mult mai dur și în antrenament la fel.

Îmi aduc aminte de un moment când apăruse Sânmărtean prin 2011 la echipa națională și jucam celebrul posibilii cu probabilii. Sânmărtean era în echipa celor ca nu jucau și a început să-i dribleze pe titularii din ziua următoare și s-a cam enervat (n.r. – Tamaș). Îmi era cam frică pentru Sânmărtean să nu cumva să-i dea vreuna”, și-a amintit Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici vă așteaptă la o ediție specială după meciul Petrolul – FCSB.

Povești uluitoare cu Gabi Tamaș

ADVERTISEMENT