Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri șoc din vestiarul FCSB: „Știi ce fac jucătorii la ședința tehnică?”. Video Exclusiv

Valeriu Răchită a făcut dezvăluiri şoc din vestiarul FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor susţine că fotbaliştii stau pe telefoanele mobile la şedinţa tehnică.
06.03.2023 | 16:59
Dezvaluiri soc din vestiarul FCSB Stii ce fac jucatorii la sedinta tehnica Video Exclusiv
Jucătorii celor de la FCSB în meciul cu UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva celor de la UTA Arad şi ratează şansa de a se apropia de liderul Farul Constanţa, care a fost învinsă de U Cluj, cu scorul de 0-2. Roş-albaştrii rămân pe podium în SuperLiga.

Dezvăluiri șoc din vestiarul FCSB: „Știi ce fac jucătorii la ședința tehnică?”

Dar la echipa patronată de Gigi Becali domneşte haosul pe banca tehnică. Leo Strizu a fost forţat să îşi dea demisia, Mihai Pintilii este suspendat pentru încă trei etape pentru că a acţionat ca antrenor principal fără să aibă licenţă.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a făcut dezvăluiri şoc din vestiarul FCSB la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici şi susţine că jucătorii vin la şedinţele tehnice cu telefonul, având alte preocupări la vizionare:

“FCSB nu va câştiga campionatul până când nu va fi un jupân pe bancă. Atunci când va intra un antrenor în vestiar şi toată lumea să tacă.

ADVERTISEMENT

Nu să stea pe telefoane când fac vizionare. Ştiţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică? Stau pe telefon. Eu o ştiu de la ei, din vestiar. Stau, fac vizionare, stau şi se joacă pe telefoane.

Ştiu dintre ei, de la jucători. Pentru că nu există un antrenor care să pună piciorul în prag. Nu ştiu la antrenament, eu vorbesc de vizionări, de ceea ce se întâmplă acolo”, a explicat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Lucian Filip dă vina pe gazon după înfrângerea de la Arad: “Nu poate crește valoarea campionatului cu astfel de terenuri”

Lucian Filip este omul care se ocupă de echipă în etapele în care Mihai Pintilii este suspendat. Fostul fotbalist de la FCSB va sta pe bancă şi în ultima etapă a sezonului regulat, cu Sepsi Sf. Gheorghe:

”Au fost multe surprize în această etapă, din păcate, și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat goluri destul de ușor, UTA s-a adaptat mai bine terenului.

ADVERTISEMENT

A fost un teren foarte prost, nu poate crește valoarea campionatului cu astfel de terenuri, dar asta nu ne scuză. E clar că și starea terenului a contat, dar nu știu dacă ar fi normal să ne găsim scuze. Ei s-au adaptat mai bine și asta a fost”, a spus Lucian Filip după meci.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: