Sport

Dezvăluiri șocante despre patronii care au trecut pe la Rapid. ”George Copos și domnul Șucu, singurii investitori”

Rapidul a avut mulți patroni în istorie, însă doar George Copos și Dan Șucu au reușit să-și pună amprenta într-un mod pozitiv, alături de Victor Angelescu, în prezent.
03.02.2024 | 13:39
Dezvaluiri socante despre patronii care au trecut pe la Rapid George Copos si domnul Sucu singurii investitori
Dezvăluiri șocante despre patronii care au trecut pe la Rapid. ”George Copos și domnul Șucu, singurii investitori”
ADVERTISEMENT

În direct la Suflet de rapidist, portarul Virgil Drăghia și-a adus aminte de era Copos și regretă și acum că fostul patron a părăsit Giuleștiul într-o perioadă în care Rapidul chiar reușea să obțină performanțe. ”Caracteriare scurtă , patronii cu care ai lucrat la Rapid”, a început discuția Robert Niță, moderatorul emisiunii Suflet de rapidist.

Dezvăluiri șocante despre patronii care au trecut pe la Rapid

”Din ce perioadă? Despre domnul George Copos, a fost o perioadă foarte bună care s-a terminat cum s-a terminat”, s-a întrebat Drăghia. ”Crezi că a fost puțin cam nedreptățit la câte a făcut pentru Rapid?”, a continuat Niță.

ADVERTISEMENT

”Cele mai mari performanțe le-am făcut cu domnul George Copos. Poate de atunci eram și eu supărat că nu mai voia, acum l-am înțeles după ce a trecut un timp”, a fost răspunsul lui Drăghia. Ulterior, portarul a mărturisit că a fost dezamăgit când George Copos a părăsit Rapidul.

”Nu mă gândeam sincer că nu o să vină atunci un investitor la un club de talia Rapidului. Cel puțin când am fost copil, cu domnul George Copos am prins acolo. După care a fost așa, mai multe de tranziție domnul Cristescu. Nu ne trimitea prin mall, ne aducea de la hanul dumnealui mâncare de acolo. Nu ne-a trimis niciodată pe nicăieri. Mâncam la Pro Rapid”, a completat Drăghia.

ADVERTISEMENT

Cât despre fostul patron Nicolae Cristescu, Vladimir Drăghia a anunțat că nu l-a considerat niciodată un patron adevărat, mai degrabă un personaj bine voitor care a dorit să ajute Rapidul, atât cât a putut. ”Au fost oamenii ăia care-i simțeai ca patron, sau erau acolo și încercau ei să ajute?”, a completat Robert Niță.

Virgil Drăghia a replicat: Am simțit mereu că au fost mereu doar de tranziție, că încearcă să ajute. Nu au zis nici eu niciodată că facem, doar până vine altcineva. Cine a venit? Moraru? Nu știu? Acolo au fost cele mai mari probleme. Promitea și nu se ținea de cuvânt”. În discuție a intervenit Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

ADVERTISEMENT

”Între George Copos, Victor Angelescu și domnul Șucu, atât, au fost singurii adevărați patroni, investitori. Patroni sună a butic. Investitori, acționari, restul au încercat să facă lucruri. A alungat niște oameni care erau și cu sufletul. Nae Manea, Dumnezeu să-l odihnească. Doamna administrator judiciar s-a lăsat păcălită, le-a predat Rapidul și a murit Rapidul”, a explicat Ionescu, în direct la Suflet de Rapidist.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

Dezvăluirile lui Cristescu: ”Dezvăluiri șocante despre patronii Rapidului”

ADVERTISEMENT