Life

Dezvăluiri șocante despre ultimii ani de carieră ai lui Bruce Willis. Actorul ajunsese să tragă cu arma fără avertisment: „Am oprit filmările”

Când au început, de fapt, să apară problemele de sănătate ale lui Bruce Willis? Foștii săi colegi de pe platourile de filmare au făcut declarații îngrijorătoare.
20.02.2023 | 18:12
Dezvaluiri socante despre ultimii ani de cariera ai lui Bruce Willis Actorul ajunsese sa traga cu arma fara avertisment Am oprit filmarile
Când ar fi apărut, de fapt, primele semne de boală ale lui Bruce Willis. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale lui Bruce Willis ar fi început, de fapt, cu mult înainte ca actorul să se retragă din carieră. Colegii care au lucrat cu el la ultimele filme au făcut dezvăluiri tulburătoare despre felul în care starul internațional s-a comportat la filmări.

Cum era Bruce Willis în ultimii săi ani de carieră. Actorul dădea semne de boală cu mult timp în urmă

În vârstă de 67 de ani, starea de sănătatea lui Bruce Willis este îngrijorătoare. Dacă anul trecut familia anunța că actorul a fost diagnosticat cu afazie, motiv care se retrage din lumea filmului, iar de curând, a fost dezvăluit că situația s-a înrăutățit.

ADVERTISEMENT

Astfel, Bruce Willis suferă acum de demență fronto-temporală. Cu toate acestea, semnele declinul cognitiv al starului ar fi apărut cu mult înainte de anunțul oficial al retragerii, mai exact cu trei ani în urmă, când a filmat pentru pentru mai multe producții.

Colegii au observat cu stupoare că actorul are un comportament schimbat și devine pe zi de ce trece de nerecunoscut, ajungând să nu mai poată reține de unul singur replicile din scenariu și chiar să folosească în mod necorespunzător armele din recuzită.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, actorul nici măcar nu și-ar fi amintit ce caută pe platoul de filmare, spunând: „Știu de ce ești tu aici. Și de ce ești tu aici. Dar eu de ce sunt aici?”. Atunci, starul juca în filmul lui Jesse V. Johnson: White Elephant.

„Era clar, el nu mai era Bruce pe care îl știam. Ceilalți îmi spuneau că se bucură să fie acolo, dar ar fi mai bine să terminăm filmările până la prânz, ca să poată pleca mai devreme.

ADVERTISEMENT

Era ceva de genul – Cum putem reuși să nu îl facem să pară că are ceva? Apoi cineva i-a spus o replică, iar el nu a putut înțelege ce înseamnă. Era ca o… marionetă. După experiența de atunci, am decis să oprim filmările cu el. 

Suntem cu toții fani Bruce Willis, iar aranjamentul a fost greșit și, în cele din urmă, un sfârșit trist pentru o carieră incredibilă, un sfârșit cu care niciunul dintre noi nu s-a simțit confortabil”, a dezvăluit regizorul, citat de Unica.ro. 

ADVERTISEMENT

Bruce Willis a tras cu o armă cu gloanțe oarbe pe platoul de filmare

Pe de altă parte, mai multe persoane care au lucrat cu Bruce Willis la filmul Hard Kills, au dezvăluit că actorul a tras greșit cu o armă cu gloanțe oarbe, însă informația a fost contestată de un producător. Cu toate acestea, starul ar fi fost tot timpul însoțit de asistentul său, care era plătit cu până la 200.000 de dolari pentru a-i purta de grijă.

Lala Kent, care trebuia să o interpreteze pe fiica lui Bruce Willis în cadrul peliculei, a explicat că actorul trebuia să o avertizeze printr-un gest anume că urmează să tragă, ca ea să se poată feri, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Pentru că eram cu spatele la el, nu eram conștientă de ce se întâmpla în spatele meu. Dar prima dată, m-am gândit: ‘Nu e mare lucru, să reluăm scena’”, a spus actrița. Totuși, situația s-a repetat, căci Willis a tras la momentul greșit.

De asemenea, în cazul producție Open Source, actorul Adam Huel Potter primea până la 4.150 de dolari pe săptămână pentru a-i transmite replicile lui Willis printr-o cască audio.

ADVERTISEMENT