Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marţi, 22 august, ora 10:30. Ediție specială după etapă cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marţi, 22 august. Horia Ivanovici analizează etapa recent încheiată alături de Adrian Ilie, Andrei Vochin şi Florin Gardoş.
21.08.2023 | 20:00
Fanatik SuperLiga marti 22 august ora 1030 Editie speciala dupa etapa cu Horia Ivanovici si invitatii sai
Fanatik SuperLiga, marţi, 22 august, ora 10:30. Ediție specială după etapă cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine marţi, 22 august, de la ora 10:30. Horia Ivanovici şi invitaţii săi “fac show” după derby-ul Ardealului dintre U Cluj şi CFR Cluj, analizând şi celelalte meciuri ale etapei.

FANATIK SUPERLIGA, marţi, 22 august, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa alături de Ilie, Vochin şi Gardoş

A fost o etapă extrem de interesantă cu granzii Bucureştiului, FCSB, Dinamo şi Rapid reuşind să îşi câştige meciurile. Universitatea Craiova rămâne neînvinsă, oltenii având o serie foarte bună cu Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

În plus, Horia Ivanovici şi invitaţii Adrian Ilie, Andrei Vochin şi Florin Gardoş vor prefaţa meciurile din play-off-ul Conference League de joi. Sepsi şi Farul Constanţa speră la calificarea în grupele competiţiilor europene.

Derby-ul Universitatea Cluj – CFR Cluj, capul de afiş!

Capul de afiş va fi însă derby-ul Clujului, între Universitatea şi CFR Cluj. Echipa lui Andrea Mandorlini este una dintre favoritele la titlu, în timp ce “şepcile roşii” vor să construiască o echipă competitivă, care să se bată la play-off.

ADVERTISEMENT

Lider după această rundă rămâne FCSB, chiar şi cu un meci mai puţin disputat. Roş-albaştrii au ieşit din Europa astfel că prioritatea pentru echipa patronată de Gigi Becali este campionatul, pe care nu l-au mai câştigat din 2015.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România!

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT