Life

Dezvăluirile fostului bodyguard al lui Meghan Markle care explică de ce au părăsit Ducesa și Prințul Harry Familia Regală: „Erau amenințări cu moartea”

Fostul bodyguard al lui Meghan Markle a dezvăluit prin ce greutăți a trecut Ducesa de Sussex încă din primele zile petrecute în Casa Regală.
01.02.2023 | 19:37
Dezvaluirile fostului bodyguard al lui Meghan Markle care explica de ce au parasit Ducesa si Printul Harry Familia Regala Erau amenintari cu moartea
Bodyguardul lui Meghan Markle a făcut mărturisiri despre primele zile ale Ducesei în Familia Regală. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un apropiat al Casei Regale a dezvăluit prin ce greutăți a trecut Meghan Markle încercând să se adapteze în familia Prințului Harry. Declarațiile susțin mărturisirile pe care cuplul regal le-a făcut în documentarul Harry și Meghan, dar și în cartea Spare.

Dezvăluirile fostului bodyguard al lui Meghan Markle despre primele zile ale Ducesei în Casa Regală

Relația dintre Harry și Meghan a fost puternic încercată, mai ales după ce aceștia au devenit oficial soț și soție, iar fosta actriță americană a intrat în Familia Regală.

ADVERTISEMENT

Numeroase mărturisiri despre motivele pentru care au decis să renunțe la atribuțiile regale și să se mute în America au făcut chiar ei în cadrul documentarului Harry și Meghan, iar în cartea sa, Spare, Prințul a dezvăluit cum chiar fratele său, William, l-a agresat fizic. 

Acum, fostul bodyguard al lui Meghan Markle a scos la iveală noi informații despre ce a îndurat aceasta încercând să se adapteze la traiul la palat.

ADVERTISEMENT

„Se primeau amenințări cu moartea”

Steve Davies a oferit un interviu pentru Breakfast Television și a vorbit despre una dintre cele mai complicate perioade din viața lui Meghan Markle.

„Odată ce s-a făcut anunțul cu privire la începutul relației Prințului Harry cu Meghan Markle, totul a explodat! Cei de la NBC m-au contactat și m-au întrebat dacă sunt dispus să-i ofer protecție lui Meghan, pentru că lucrurile scăpaseră de sub control.

ADVERTISEMENT

Se primeau amenințări cu moartea, paparazzi încercau să intre în studiourile TV. Totul a început cu trei paparazzi în fața casei și s-a ajuns la 50 de paparazzi, un camion cu satelit și tot tacâmul”, a dezvăluit Davies, conform okmagazine.ro.

Viața s-a schimbat total pentru Meghan după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Deși era obișnuită cu atenția din partea publicului, lucrurile au scăpat total de sub control.

ADVERTISEMENT

„A fost extrem de greu pentru ea să treacă de la a fi o vedetă dintr-un serial la a fi parte din cea mai cunoscută familie din lume.

Nici nu mai putea merge la cumpărături… eram tot timpul urmăriți de mașinile paparazzilor… care erau periculos de aproape de noi”, a adăugat bodyguardul.

Harry s-a temut ca Meghan Markle să nu aibă soarta Prințesei Diana

Daves a adăugat faptul că Meghan Markle nu se putea baza pe ajutorul Poliției în acele momente, astfel că doar echipa sa de bodyguarzi o protejau de pericole.

În trecut, chiar Prințul Harry a declarat ca unul dintre motivele pentru care a părăsit Casa Regală a fost că nu voia ca soția să aibă soarta mamei lui, Prințesa Diana, care a murit într-un accident rutier, urmărită de o mașină a ziariștilor.

ADVERTISEMENT