Sport

Dialog spumos în direct la TV între Mihai Stoica și Pintilii! Ce fotbalist din Superliga și-ar dori antrenorul de la FCSB: „Îmi place de el”

Mihai Stoica și Mihai Pintilii au fost protagoniștii unui dialog spumos la TV, unde antrenorul a dezvăluit ce transfer ar face la FCSB, chiar din curtea Rapidului.
22.03.2024 | 15:24
Dialog spumos in direct la TV intre Mihai Stoica si Pintilii Ce fotbalist din Superliga siar dori antrenorul de la FCSB Imi place de el
"Contre" între Mihai Stoica și Pintilii privind jucătorul pe care l-ar transfera în Berceni / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Prezenți într-o emisiune la Orange Sport, cei doi s-au „contrat“ vizavi de numele pe care l-ar transfera. Mihai Pintilii a ochit unul dintre jucătorii rivalei la titlu, Rapid, iar Mihai Stoica l-a „taxat“ imediat fin.

Ironia fină a lui Mihai Stoica, după ce Mihai Pintilii a „ochit“ un jucător din Superliga

Mihai Pintilii a fost întrebat de moderatorul emisiunii ce jucător ar aduce în curtea clubului din Berceni. Antrenorul nu a stat pe gânduri și a nominalizat un jucător al rivalei Rapid, mai precis pe Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

”Îmi place Petrila. E un jucător român, tânăr. Aşa, puteam să dau exemplu de Chipciu”, a spus Mihai Pintilii, conform sursei citate.

Mihai Stoica a glumit imediat pe seama ultimelor controverse privind transferul lui Ștefănescu la FCSB: ”Trebuia să spună Marius Ştefănescu!”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a evitat ușor subiectul, spunând că o astfel de declarație ar naște alte controverse: ”Daaa, dar după aia iar apăreau discuţii”.

Reacția acestuia vine după ce patronul Rapidului, Dan Șucu, a lansat ideea că fotbalistul lui Sepsi OSK ar semna cu trupa lui Gigi Becali, care a rupt tăcerea recent, după declarațiile milionarului. Controversa a lansat reacții de la distanță din partea ambelor tabere, totul bazat pe lipsa jucătorului din lot contra FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Transfer sau doar o controversă?

Ultima săptămâna a adus noi discuții pe tema transferului jucătorului din Covasna către clubul din București. Prima etapă a play-off-ului a adus disputa directă dintre FCSB și Sepsi OSK, câștigată de trupa lui Pintilii cu 2-1.

Conform patronului Rapidului, Dan Șucu, aceasta ar putea fi o mișcare „marcă înregistrată“ a FCSB-ului, care a mai procedat astfel. Milionarul din Giulești a oferit exemple palpabile, cum sunt Luis Phelipe și Baba Alhassan, transferați în iarnă de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Atunci, patronul i-a lăudat pe jucători chiar înaintea meciurilor directe, unde jucătorii au lipsit, ceea ce, conform lui Dan Sucu, ar încălca regulamentul. Atacul virulent al giuleșteanului a fost însoțit și de declarații precum „Asta nu este Liga Gigi Becali!“.

ADVERTISEMENT
2.30 e cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în deplasare cu Farul Constanța