Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog spumos Robert Niță – Gabi Safta, înainte de Dinamo – FCSB: ”Când tragem linie mereu suntem peste voi”

Bucureștiul fierbe înainte de marele derby dintre Dinamo și FCSB, prilej de glume în studioul FANATIK SUPERLIGA, acolo unde se afla inegalabilul Robert Niță.
25.11.2023 | 18:19
Dialog spumos Robert Nita  Gabi Safta inainte de Dinamo  FCSB Cand tragem linie mereu suntem peste voi
Dialog spumos Robert Niță - Gabi Safta, înainte de Dinamo - FCSB: ”Când tragem linie mereu suntem peste voi”
ADVERTISEMENT

Inevitabil, în momentul în care stelistul Gabi Safta a intrat în direct, Robert Niță a ținut să-l ironizeze, însă pe un ton prietenos. Totul a pornit de la o întrebare pusă de Cristi Coste, moderatorul emisiunii. ”Pronostic? Nu te mai întreb de pronostic”, a transmis Coste.

Dialog spumos Robert Niță – Gabi Safta, înainte de Dinamo – FCSB

Iar replica lui Gabi Safta a fost extrem de sinceră. ”Mi-e frică, pentru că toată lumea zice că bate FCSB-ul. Mi-e frică pentru că toată lumea zice asta. Știu ce am pățit de-a lungul istoriei. Nu în ultimele 5 meciuri, ți-am spus câștigate chiar și cu 6-0, scor de tenis, dar mi-e frică să dau pronostic.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dorit să bată FCSB-ul, mi-aș dori și ca Dinamo să-și revină pentru că susțin actuala conducere”, a explicat Safta. În discuție a intervenit Robert Niță, care a simțit nevoia să îi reamintească lui Safta că Rapidul mereu este un adevărat coșmar pentru FCSB.

”Voi sunteți pentru Dinamo cum e pentru voi Rapidul, luați câte 5, câte 6”, a transmis Niță. ”Nu vreau să răspund, ați câștigat”, a răspuns, elegant, Gabi Safta, conștient că nu are cum să câștige această dispută.

ADVERTISEMENT

Nu, au câștigat ei. Noi mai glumim, am făcut așa o comparație, că ultimele 5 meciuri FCSB se impune categoric, la fel cum se impune cu Rapidul contra FCSB-ului”, a continuat Robert Niță.

Între timp, Cristi Coste a remarcat cum în duelul FCSB – Rapid cele două combatante măcar nu sunt la retrogradare, cum este cazul celor de la Dinamo. Concluzia a tras-o, ironic, tot Gabi Safta, cel care a remarcat că prea puțin contează rezultatele din meciurile directe.

ADVERTISEMENT

Asta, atâta timp cât FCSB este mereu la vârf și mereu deasupra rivalelor. ”Mie oricum îmi place tot ce se întâmplă în SuperLiga, pentru că atunci când se trage linie FCSB e peste Rapid și peste Dinamo, indiferent de rezultatele directe”, a explicat Safta.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Dialog spumos Robert Niță - Gabi Safta

ADVERTISEMENT