News

Diana Șoșoacă, declarație provocatoare: “Încep o plimbare prin România, dacă vreau fac rost și de tanc”

02.04.2021 | 22:36
Diana Șoșoacă, declarație provocatoare:
Diana Șoșoacă, declarație provocatoare: "Încep o plimbare prin România, dacă vreau fac rost și de tanc" foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a oferit vineri, prin intermediul unui material video postat pe Facebook, o declarație provocatoare, spunând că: “voi începe o plimbare prin România, dacă vreau pot să fac rost și de un tanc”.

Șoșoacă a fost amendată în calitate de organizator al protestului din București, din 29 martie, împotriva restricțiilor implementate la nivel național pentru a combate răspândirea virusului SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Încă din primele zile în care au avut loc manifestații împotriva restricțiilor, senatoarea și-a făcut simțită prezența și agenda politică, transmițând în mai multe rânduri prin intermediul Facebook-ului.

Diana Șoșoacă, provocatoare la adresa autorităților: “Facem un periplu prin România, dacă vreau fac rost și de un tanc”

“Stați într-un loc, nu vă mai plimbați dintr-un loc în altul, nu vă încaierați cu jandarmii, că veți avea dosare penale! Vă rog frumos, stați în Piața Victoriei, ieșiți și haideți să îi cântăm domnului Cîțu ‘cuțu-cuțu’ o poezie de la mulți ani:

ADVERTISEMENT

‘Cățelus cu părul creț/Fură masca din coteț/El se jură că nu fură/Și l-am prins cu euroii în gură’, cam așa e cu domnul ‘cuțu-cuțu ham-ham’, el e cu ‘alba-neagra’ cu masca și, bineînțeles cu fondurile pe măști, pe RT-PCR-uri și așa mai departe.

Părerea mea este să mergeți în fața la Palatul Victoria, iar eu, da, dragi servicii, știu că ați dori să știți unde sunt și veți afla, că o să apar când vă e lumea mai dragă.

De acum încolo, suntem în periplu prin România, că poate în anumite părți e foarte liniștită, poate în alte părți oamenii mi-au strigat numele, vor să mă vadă.

ADVERTISEMENT

O luăm printr-un periplu ușor prin România dintr-o parte în alta, vă dați seama că acum serviciile sunt în vrie, Arafat turbează.

Sunt sigur că vor încerca să mă oprească undeva, nu au decât, lăsăm mașina în mijlocul drumului, nu e nicio problemă, mergem pe jos, sau dacă vrem facem rost de un tanc și ne plimbăm cu el, dacă asta vă interesează.

Mai potoliți-vă cu amenințările, dragi guvernanți, că nu țin. Cât despre voi, oameni buni, nu mai plecați să vă plimbați de colo-colo pentru că vă veți dispera”, a declarat Diana Șoșoacă printr-un video postat vineri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri