Fotbal intern

Diego Fabbrini, trei oferte de transfer din Liga 1! De ce depinde plecarea de la Dinamo. Exclusiv

14.01.2021 | 00:07
Diego Fabbrini trei oferte de transfer din Liga 1 De ce depinde plecarea de la Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situaţia de la Dinamo este de-a dreptul disperată, iar jucătorii echipei fac tot posibilul ca să plece. FANATIK a aflat ce cluburi din Liga 1 l-au ofertat pe Diego Fabbrini, fotbalist care şi-a depus memoriu chiar în ziua meciului cu Hermannstadt.

Cu doar câteva ore înainte de meciul Hermannstadt – Dinamo, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Diego Fabbrini şi-a depus memoriu ca să devină jucător liber de contract. Cu toate că a luat această decizie, italianul a fost pe teren la meciul de la Mediaş şi a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Diego Fabbrini are deja trei oferte de la echipe din Liga 1, însă plecarea fotbalistului, din postura de jucător liber de contract, i-ar putea aduce probleme lui Dinamo.

Ce echipe din Liga 1 l-au ofertat pe Diego Fabbrini

Din informaţiile FANATIK, cele trei echipe care l-au ofertat pe Diego Fabbrini sunt CFR Cluj, Astra Giurgiu şi Hermannstadt, formaţie împotriva căreia a înscris în meciul jucat miercuri seară.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul italian este neplătit de 4 luni şi are de recuperat 72.000 de euro de la Dinamo, motiv pentru care a depus memoriu. Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini, a confirmat informaţia FANATIK.

“Da, este adevărat!” – Florin Manea pentru FANATIK

Cum poate face Dinamo mutarea fără să piardă 200.000 de euro

Dinamo se apropie de colaps din cauza situaţiei financiare, iar plecarea lui Diego Fabbrini ar putea să producă noi probleme cu banii în Şoseaua Ştefan cel Mare. “Câinii” ar fi obligaţi să-i plătească 200.000 de euro lui ŢSKA Sofia dacă Diego Fabbrini pleacă liber de contract.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, oficialii lui Dinamo trebuie să ajungă la un acord cu viitoarea echipă a lui Diego Fabbrini ca să evite plata sumei către ŢSKA Sofia. O variantă ar fi ca fotbalistul să fie împrumutat la viitoarea echipă. Un alt scenariu ar fi cedarea jucătorului pentru o sumă modică.

Edi Iordănescu îl vrea pe Fabbrini la CFR Cluj

Edi Iordănescu a vorbit recent despre un posibil transfer al lui Diego Fabbrini la CFR Cluj şi a susţinut că aşteaptă să vadă care va fi soarta fotbalistului de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

“Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok”, a declarat Edi Iordănescu.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Diego Fabbrini
  • 4 goluri a marcat Diego Fabbrini în cele 35 de meciuri jucate pentru Dinamo
ADVERTISEMENT