Fotbal international

Diego Maradona, atac dur la adresa lui Leo Messi: ”Nu ar putea face lucrurile pe care l-am făcut eu”

27.02.2020 | 18:40
Diego Maradona atac dur la adresa lui Leo Messi Nu ar putea face lucrurile pe care lam facut eu
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional argentinian Diego Maradona a lansat un atac dur la adresa lui Leo Messi, la finalul meciului Napoli – Barcelona 1-1, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League.

Diego Maradona, atac dur la adresa lui Leo Messi: ”San Paolo este al lui Diego”

Diego Maradona este un adevărat idol la Napoli, acolo unde a petrecut șapte ani și a câștigat două titluri, o Superucpă a Italiei și Cupa UEFA, și crede că Lionel Messi nu s-ar putea ridica la valoarea sa dacă ar juca la un club precum cel din sudul Italiei.

ADVERTISEMENT

”Messi nu a trăit viaţa pe care am trăit-o eu. Leo poate juca extraordinar la Napoli, dar el nu ar putea face lucrurile pe care l-am făcut eu. Le doresc celor de la Napoli să aibă parte de un Messi, deşi San Paolo este al lui Diego”, a fost atacul lui Diego Maradona la Leo Messi, conform As.

Messi, inexistent pe San Paolo

FC Barcelona a remizat la Napoli, scor 1-1, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League, iar calificarea se va decide pe Camp Nou la returul programat pe 18 martie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a reuşit să producă panică în apărarea lui Napoli. Argentinianul a fost fotbalistul care a pierdut de cele mai multe ori mingea în prima repriză, fiind deposedat de patru ori în primele 45 de minute.

Maradona, poveste inedită cu extratereștri

Diego Maradona a oferit recent un interviu în țara natală şi a reuşit să ofere câteva răspunsuri de-a dreptul savuroase. Fostul mare fotbalist al naţionalei Argentinei a fost întrebat dacă crede în existenţa extratereştrilor şi i-a făcut pe toţi să râdă atunci când a explicat cum a decurs o întâlnire cu omuleţii verzi.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona şi-a adus aminte despre perioada petrecută pe banca tehnică a echipei naţionale a Argentinei. Tehnicianul de 59 de ani a dezvăluit un episod petrecut în vestiarul selecţionatei sud-americane după înfrângerea cu Germania, scor 0-4, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 2010.

Messi încă nu a trecut peste eșecurile cu Roma și Liverpool

Superstarul argentinian Leo Messi a vorbit în premieră despre o posibilă plecare de la FC Barcelona după scandalul cu directorul sportiv Eric Abidal, dar a precizat că nu se gândește la acest lucru.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a vorbit despre decizia UEFA de  a exclude Manchester City din cupele europene, dar şi despre obiectivele sezonului pentru Barcelona. În plus, atacantul de 32 de ani a susţinut că nu-şi poate explica cum au fost eliminaţi catalanii de AS Roma şi Liverpool în ultimele două stagiuni.

ADVERTISEMENT