Life

Dieta controversată pe care o ține Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost acuzată, de multe ori, că suferă de bulimie

Dieta la care apelează Kate Middleton de fiecare dată. Este singura care a ajutat-o să își mențină greutatea după ce a devenit mămică
19.01.2024 | 11:32
Dieta controversata pe care o tine Kate Middleton Printesa de Wales a fost acuzata de multe ori ca sufera de bulimie
Dieta la care apelează Kate Middleton de fiecare dată. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este personajul principal al acestor zile, după ce a suferit intervenția chirurgicală abdominală. Prințesa de Wales a avut anumite probleme care nu mai puteau fi amânate, așa că a ajuns pe mâinile celor mai buni medici. Odată cu acest episod, publicul a aflat și ce alimente preferă soția Prințului William și cum arată meniul ei zilnic.

Cum arată meniul zilnic al lui Kate Middleton

Zilele acestea, Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. Pentru că nu a fost deloc o operație ușoară, aceasta va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Cel mai probabil, pentru binele ei, nu va reveni la atribuțiile regale până la Paște.

ADVERTISEMENT

Momentan, nimeni nu a detaliat care a fost motivul pentru care Kate Middleton a ajuns pe mâna medicilor. Însă, Casa Regală i-a asigurat pe toți că nu este vorba despre o problemă gravă sau una canceroasă.

Cei care au urmărit-o pe Kate Middleton de-a lungul timpului, sigur au observat că aceasta are o siluetă de invidiat. Totul se datorează disciplinei alimentare, dar și sportului pe care îl practică ori de câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

Pentru Kate Middleton, dar și pentru întreaga Familie Regală, alimentația este foarte importantă. Tocmai de aceea, meniurile lor zilnice sunt bazate pe alimente sănătoase, dar și gustoase, în același timp.

Micul dejul al lui Kate Middleon este compus din smoothie și fulgi de ovăz. Prințesa de Wales încearcă, pe cât de mult posibil, să stea departe de preparatele din carne. Chiar dacă nu este vegetariană, nici nu este fanul mâncărurilor din carne.

ADVERTISEMENT

Dieta care a ajutat-o pe Prințesa de Wales să aibă mereu o greutate optimă

La prânz, Kate Middleton este servită cu feluri de mâncare atent preparate. Aici sunt incluse salatele de pepene roșu, ceviche, gazpacho sau tabbouleh. La cină, nu lipsesc de pe masă pastele care sunt mereu pe placul tuturor.

De asemenea, pe lista felurilor de mâncare preferate de Kate Middleton se mai numără și curry. Prințesa de Wales nu spune niciodată nu deserturilor. Una dintre gustările dulci căreia nu îi poate rezista este faimoasa budincă de caramel.

ADVERTISEMENT

Ca orice femeie, Kate Middleton a fost mereu preocupată de aspectul ei fizic. Așa se face că, înainte de a deveni soția Prințului William, aceasta a apelat la mai multe diete. Una dintre ele, cea care a și dat roade, de altfel, a fost cea care se baza pe multe proteine și puțini carbohidrați.

După ce a devenit mămică, Kate Middleton s-a confruntat cu mai multe probleme legate de greutate. Tocmai de aceea, s-a văzut nevoită să apeleze la o dietă sănătoasă, dar și eficientă pentru menținerea unei greutăți optime.

Din acel moment, Prințesa de Wales a început să urmeze o dietă bazată pe fructe de pădure și fulgi de ovăz. De asemenea, din meniul ei nu a lipsit nici faimosul avocado.

ADVERTISEMENT