Life

Drama care a cutremurat-o pe Kate Middleton. Povestea i-a sfâșiat inima și Regelui Charles

Kate Middleton a fost profund marcată de drama unui băiețel de 9 ani, care a fost distins cu o medalie de Regele Charles.
30.12.2023 | 10:32
Drama care a cutremurato pe Kate Middleton Povestea ia sfasiat inima si Regelui Charles
Kate Middleton, emoționată de povestea unui copil de 9 ani. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton l-a prezentat public pe cel mai nou bun prieten al ei, un băiat de 9 ani. Povestea lui Tony Hudgell i-a impresionat pe britanici, iar Regele Charles i-a oferit o distincție specială.

Kate Middleton, marcată de lupta unui copil de 9 ani, după ce fusese abuzat de părinți

Micuțul Tony a primit Medalia Imperiului Britanic, alăturându-se unor alte personalități premiate de Casa Regală. Băiețelul din Kent a strâns 1,8 milioane de lire sterline pentru spitalul care i-a salvat viața, unde a ajuns după ce a suferit abuzuri îngrozitoare din partea părinților săi biologici.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fost extrem de receptivă cauzei pentru care Tony, împreună cu mama sa adoptivă, au militat. Femeia care l-a luat sub tutelă a înființat Fundația Tony Hudgell în anul 2021.

Povestea băiețelului a produs schimbări importante în societatea britanică. A apărut o lege care îi poartă numele, care prevede însăprirea pedepselor pentru persoanele care comit acte de cruzime ori sunt neglijente cu copiii, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Tony a aflat de distincția pe care Regele Charles i-a oferit-o abia după vacanța de Crăciun. Tânărul a fost, de altfel, extrem de dornic să îl întâlnească personal pe monarh și să îi mulțumească pentru că a crezut în cauza sa.

Tony strânge bani mergând kilometri întregi pe proteze și a închegat o relație apropiată cu Kate Middleton. Prințesa este foarte atașată de băiat, de când l-a cunoscut, și spune că este un model nu doar pentru cei de vârsta lui, ci mai ales pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Mama adoptivă a lui Tony, impresionată de soția lui William: „E atât de bună”

Kate Middleton și micul erou s-au întâlnit pentru prima oară la un concert de Crăciun din 2021, an în care a apărut fundația umanitară ce îi poartă numele. La începutul lunii decembrie 2023, cei doi s-au reîntâlnit la Spitalul de Copii Evelina din Londra. Kate Middleton i-a cerut atunci micuțului să îi spună o poveste.

Kate s-a pozat cu micuțul și a fost extrem de caldă cu el. Mama adoptivă a lui Tony Hudgell aproape că a rămas fără cuvinte în fața gestului soției Prințului William.

ADVERTISEMENT

„Sunt emoționată și copleșită! Ea are un impact atât de mare și este atât de bună și are o inimă atât de mare!”, a spus mama lui Tony despre Kate Middleton.

ADVERTISEMENT