Life

Diferența de vârstă majoră dintre Jorge și soția lui. Nimeni nu i-ar da anii aceștia Ramonei Prodea

Câți ani diferență există între Jorge și Ramona Prodea. Cei doi au împreună un băiețel și familie minunată, dar soția lui e cu mult mai în vârstă.
03.09.2023 | 23:00
Diferenta de varsta majora dintre Jorge si sotia lui Nimeni nu iar da anii acestia Ramonei Prodea
Ce diferență există între Jorge și Ramona Prodea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai trainice și mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Fiecare a avut o altă căsnicie înainte, care nu au mers, iar acum și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, dar ce diferență de vârstă există, de fapt, între ei.

Ce diferență de vârstă există între Jorge și Ramona Prodea

Jorge și Ramona Prodea au demonstrat că se iubesc în ciuda părerilor celor din jur și au format una dintre cele mai frumoase și sudate familii din showbizul românesc. Împreună au un băiețel, pe nume David, care zilele trecute a împlinit 5 ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, au grijă împreună și de fiicele pe care le au din căsniciile anterioare. Jorge mai are o fată, Karina, din căsătoria din cu Alina Laufer, iar partenera sa de viață o are pe Ilinca, în vârstă de 19 ani.

Totuși, între ei există o diferență de vârstă majoră, la care mulți nu s-ar fi așteptat. Nu este de mirare că Ramona Prodea este „stăpâna banilor” în familie, căci aceasta este cu 10 ani mai mare decât artistul.

ADVERTISEMENT

Recent, Jorge a acordat un interviu în emisiunea La Măruță, în care au vorbit despre cum i-a afectat acest aspect. În realitate, singurul impediment a fost doar la începuturile lor, însă acum se bucură de o viață frumoasă împreună.

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe special pentru că eu fac 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, a declarat Jorge,  citat de viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Mulți i-au criticat pentru relația lor

Chiar dacă Ramona Prodea este, la vârsta ei, o femeie superbă, cu un corp de invidiat, Jorge a menționat că nu le-au fost deloc ușor și că mulți i-au criticat pentru legătura lor. Care, de altfel, a început doar ca una profesională.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică.

ADVERTISEMENT

Nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, a mai spus Jorge.

ADVERTISEMENT