Sport

Diferențele dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu! Analiza lui Alex Ioniță

Alex Ioniță a făcut o analiză pentru Marius Șumudică și Dan Petrescu, spunând care sunt diferențele dintre cei doi antrenori.
30.08.2023 | 23:08
Diferentele dintre Marius Sumudica si Dan Petrescu Analiza lui Alex Ionita
Diferențele dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mijlocașul giuleștenilor a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre faptul că s-ar gândi de două ori înainte de a mai lucra încă o dată sub comanda lui Dan Petrescu.

Diferențele dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu

Alex Ioniță a vorbit despre Marius Șumudică și Dan Petrescu, făcând o analiză a celor doi tehnicieni alături de care a colaborat în cariera sa: Știu că m-a dorit Șumudică atunci când era la Kayserispor.

ADVERTISEMENT

M-a dorit, dar cei de la Astra cereau un milion de euro pe mine. Îi mulțumesc când m-a mai sunat în perioada în care nu jucam atât de bine.

Șumi încearcă să te cunoască pe tine și vrea să te facă să dai totul pentru el. E un tip care se face plăcut și care te câștigă. Mă și certa, accept și critica atât timp cât știi să evidențiezi și lucrurile bune”.

ADVERTISEMENT

„M-aș gândi de două ori înainte de a merge la o echipă pregătită de Dan Petrescu”

„M-aș gândi de două ori înainte de a merge la o echipă pregătită de Dan Petrescu, indiferent de bani. Dânsul are tot respectul pentru ce a făcut ca antrenor, pentru tot ce a câștigat.

Nu sunt eu în măsură să judec așa cum procedează dânsul. Dânsul a procedat în interesul echipei, noi nu am fost pe aceeași lungime de undă”, a continuat Alex Ioniță.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun ceva urât despre domnul Dan Petrescu pentru că are rezultate. Dar m-aș gândi de două ori dacă ar veni o asemenea ofertă.

Marius Niculae cu tatăl său m-au ajutat pe partea fizică și m-a ajutat enorm și un băiat Cosmin, cu care am semnat un contract, cu promisiunea că mă voi revanșa față de el când voi avea ocazia.”, a mai spus Alex Ioniță, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

DIFERENTELE dintre Sumudica si Dan Petrescu | ANALIZA lui Alex Ionita

ADVERTISEMENT