Life

Din ce a câștigat Ruby primii bani. Ce meserie a avut înainte de a deveni o artistă cunoscută

Ruby este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A visat mereu să urce pe scenă, dar până să-și îndeplinească visul a lucrat în alte domenii.
06.11.2021 | 16:35
Din ce a castigat Ruby primii bani Ce meserie a avut inainte de a deveni o artista cunoscuta
Din ce a câștigat Ruby primii bani. Ce meserie a avut înainte de a deveni o artistă cunoscută
ADVERTISEMENT

Ruby a fost o fire întreprinzătoare încă din copilărie. De mică aceasta și-a câștigat banii de buzunar lucrând în diferite domenii.

Artista a dezvăluit că la început vindea lucruri confecționate de ea. Apoi fructe din curtea bunicii sale. Primul job a fost însă de redactor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îi plăcea ceea ce făcea și-a dat repede seama că drumul său în viață este altul. După o perioadă nu foarte lungă a urcat pe scenă.

Din ce a câștigat Ruby primii bani. Ce meserie a avut înainte de a deveni o artistă cunoscută

Ruby a muncit extrem de mult pentru a-și putea realiza visul. Acela de a deveni o cântăreață cunoscută. Înainte de a urca pe scenă, artista și-a câștigat banii lucrând în alte domenii. Încă din copilărie a fost foarte descurcăreață și a găsit mereu metode pentru a avea bani de buzunar.

ADVERTISEMENT

Bruneta recunoaște că a avut tot ce și-a dorit în copilărie pentru că bunica s-a a avut mereu grijă să nu-i lipsească nimic. Totuși, aceasta își dorea să facă ceva. Mai întâi a vândut obiecte confecționate de ea, apoi fructe.

“Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii.

ADVERTISEMENT

Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. (…) Întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva”, a spus artista pentru Antena Stars.

Care a fost primul job oficial

“Primul meu job oficia… am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a mai dezvăluit Ruby.

ADVERTISEMENT

Nu a renunțat însă niciodată la visul său de a urca pe scenă. A muncit extrem de mult, iar drumul a fost anevoios, dar în final a reușit. A susținut primul concert într-un club din Germania, fiind prima artistă din România care s-a lansat în altă țară.

Primul disc single, Touch Me, apărut în anul 2000, a avut un real succes în Turcia.

A urmat un alt single în colaborare cu un artist spaniol. Piesa Touch Me a fost apoi nominalizată la premiile britanice Online Music Awards, la categoria Best Dance Act. În anul 2011, Ruby a început să colaboreze cu HaHaHa production. Următoare piese lansate au fost extrem de îndrăgite de fanii din România.

ADVERTISEMENT
Tags: