Life

Din nou împreună, la 3 ani de la divorț. Cum au apărut Walter Zenga și Raluca alături de fiul lor

Cum au apărut Walter Zenga și Raluca, la trei ani de la momentul în care au divorțat. Aceștia au apărut împreună alături de fiul lor.
30.06.2023 | 15:17
Din nou impreuna la 3 ani de la divort Cum au aparut Walter Zenga si Raluca alaturi de fiul lor
Walter Zenga și Raluca, din nou împreună la trei ani de la divorț. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Walter Zenga și Raluca au apărut împreună la trei ani de la divorț. Cei doi s-au fotografiat alături de fiul lor cel mare.

Walter Zenga și Raluca, din nou împreună la trei ani de la divorț

Au divorțat în urmă cu trei ani, dar tot trebuie să se întâlnească măcar de dragul copiilor. Așa a fost cazul și acum, când Walter Zenga și Raluca au participat împreună la un eveniment important pentru fiul lor cel mare.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga și Raluca au apărut din nou împreună la serbarea de final de an școlar a fiului lor, Walter Jr. Toată familia Zenga a fost în Dubai, acolo unde a avut loc evenimentul.

Walter junior a urmat cursurile de la Dubai America Academy. Părinții săi mândri au fost alături de el și au făcut și poze alături de băiat, care ținea în mână diploma de terminarea a clasei.

ADVERTISEMENT

„Absolvirea lui Walter junior. Familie. Încă o pagină care completează cartea vieții tale. Urmează multe altele. Trăiește-le pe toate și fii tu însuți. Te iubesc, băiatul meu cel mare, Walter jr”, a scris antrenorul pe rețelele de socializare.

Walter Zenga și Raluca cu fiul lor
Walter Zenga și fosta lui soție, cu fiul lor. Foto Instagram

De ce au divorțat Walter Zenga și Raluca

Divorțul dintre Walter Zenga și Raluca a fost un adevărat șoc pentru mulți. Cei doi erau împreună de 17 ani și căsătoriți de 14 ani în momentul în care au decis să o ia pe căi separate.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Walter Zenga a fost cel care a decis să confirme zvonurile. El spunea că soția lui s-a schimbat extrem de mult în ultimii ani și că nu o mai recunoaște.

S-a zvonit la acea vreme că Walter Zenga ar fi fost înșelat de soție. Aceasta s-ar fi simțit singură pentru că antrenorul era mereu plecat și ar fi călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

Deși nu a recunoscut niciodată acest lucru, Walter Zenga a lăsat să se înțeleagă că tot divorțul a fost cauzat de mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT