Sport

Dinamo a ajuns sperietoare pentru propriile legende: „Am vrut să iau echipa cu Lupescu și Lucescu. Au datorii de 7 milioane de euro”

Ioan Andone a anunțat noile probleme financiare de la Dinamo, spunând că datoriile „câinilor” sunt imense, iar spaniolii care au preluat echipa, au făcut noi datorii.
04.06.2021 | 20:27
Dinamo a ajuns sperietoare pentru propriile legende Am vrut sa iau echipa cu Lupescu si Lucescu Au datorii de 7 milioane de euro
ADVERTISEMENT

În afară de datoriile către Ionuț Negoiță, Ioan Andone spune că Dinamo mai are o datorie de încă 7.000.000 de euro către ANAF, spaniolii care au preluat echipa făcând o datorie de 4.000.000 de euro într-un singur an.

Totodată, „Fălcosul” a mărturisit că a vrut să preia clubul împreună cu Ionuț Lupsescu și Mirecea Lucescu, dar datoriile imense pe care clubul le are, i-au făcut să cedeze.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns sperietoare pentru propriile legende

Ioan Andone a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo, dezvăluind datoriile uriașe pe care clubul le are către ANAF: „Eu am vrut cu mai mulți să luăm Dinamo, cu Lupescu, cu nea Mircea Lucescu, dar ce te faci cu datoriile la ANAF, care sunt de vreo 7 milioane de euro, vreo 38.000.000 de lei. Și la Negoiță mai sunt datorii de 1-2 milioane de euro.

Eu știu de la cineva care a văzut actele, eu le și văzusem prin Toni Curea. Spaniolii au făcut datorii de 4.000.000 de euro într-un singur an. Portarul ăla la 37 de ani îi dădea 25.000 de euro și îl dădeau afară pe Straton”.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu a intervenit și el în discuție, fiind indignat pentru salariile pe care spaniolii le ofereau juctorilor străini imediat cum au preluat clubul, iar acum, aceeași jucători trebuie plătiți pe baza contractului pe care l-au semnat:

„Eu nu văd pe cineva să facă așa ceva. Jucătorii care au jucat cel mai puțin la Dinamo, fac cele mai mari probleme. Ei veniseră pe salarii de 10-15-20-33 de mii de euro. Și nici nu ai ce să le faci, că are contract”.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, chemat de primarul Voluntariului să lucreze pe gratis

Florentin Pandele a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport, în care a anunțat ce își dorește să îi ofere lui Ioan Andone, aflat și el în platoul emisiunii, propunându-i să fie șef pe toate sporturile din Voluntari, însă fără să fie plătit:

„În orașul Voluntari sunt peste 2.000 de sportivi, iar Ando știe asta. Mie unul mi-e tare greu să mă ocup de această secție largă de sport.

ADVERTISEMENT

Vreau să mă întâlnesc cu Ando și să îi propun să se ocupe de toate sporturile. Vă spun cu siguranță că se pricepe mult mai bine ca mine la sporturi, la atletism, la fotbal, la baschet, la karate”.

„Fiecare are socotelile lui, eu mi-aș dori ca marile glorii ale fotbalului românesc să înceapă să dea acum sportului românesc fără să primească înapoi ceva din punct de vedere financiar.

El reprezintă mult pentru noi și întreaga echipă administrativă ne-am dori ca Ando să fie capul limpede din orașul nostru”, a mai spus Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT
Tags:
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă