Sport

Dinamo a anunțat un transfer important. Un jucător cu peste 50 de meciuri în prima ligă din Serbia a semnat cu ”câinii”

Primul sezon din istorie în eșalonul secund al României a început prost pentru Dinamo. ”Câinii” au o singură victorie și două eșecuri la rând. Pentru mai multă siguranță, oficialii clubului au achiziționat un portar.
23.08.2022 | 14:17
Dinamo a anuntat un transfer important Un jucator cu peste 50 de meciuri in prima liga din Serbia a semnat cu cainii
Dinamo a anunțat transferul portarului Filip Dujmovic. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dinamo a început apatic sezonul în Liga 2 Casa Pariurilor, primul din istoria clubului. După al doilea eșec consecutiv, șefii din Ștefan cel Mare au oficializat transferul unui portar din Bosnia, cu peste 50 de meciuri în prima ligă a Serbiei.

Un fost internațional de tineret al Bosniei este noul portar al lui Dinamo

După o victorie cu 1-0 în prima etapă, fără să strălucească, trupa din Ștefan cel Mare a clacat în fața formațiilor Oțelul Galați 1-3, acasă. Și Viitorul Panduri Târgu Jiu 0-2, în deplasare.

ADVERTISEMENT

Defensiva este punctul vulnerabil al ”câinilor”, iar oficialii clubului au oficializat transferul unui portar important, cu peste 50 de meciuri în prima ligă a Serbiei.

Filip Dujmovic este cea mai recentă achiziție a roș-albilor. Junioratul și l-a făcut în Bosnia și Herțegovina, țara natală, dar până să debuteze la seniori a mai evoluat un sezon în Turcia, la formația U21 a celor de la Adana Demirspor.

ADVERTISEMENT

În 2020 a semnat cu Spartak Subotica pentru care a adunat 40 de apariții, iar anul trecut cu Radnicki Nis. În partea a doua a sezonului trecut a contabilizat 15 partide. Însă, în urmă cu o săptămână a reziliat contractul și astfel, a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber.

”Component al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki. Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

ADVERTISEMENT

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist. 56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16).

Bine ai venit la Dinamo 1948, Filip Dujmović!”, au transmis oficiali clubului Dinamo, prin intermediul paginii de Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu are concurență pe post

Filip Dujmovic nu ar trebui să aibă probleme să se impună în primul 11 al echipei antrenate de Ovidiu Burcă. Ceilalți portari din lotul ”câinilor” sunt Ștefan Fara și Denis Oncescu.

Primul are 21 de ani, dar este rezerva lui Oncescu, puștiul de 18 ani fiind preferat de Ovidiu Burcă, după ce Mihai Eșanu a cerut rezilierea contractului, iformație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Tânărul portar a intrat în circuitul echipei de seniori în 2020, fără să bifeze vreun minut în prima ligă. Primele, și deocamdată, singurele meciuri în tricoul echipei mari le-a bifat în cele trei etape scurse din actualul campionat.

Dinamo nu se poate lăuda cu un lot suficient de valoros încât să emită pretenții justificate la promovarea în SuperLigă. Nici startul de sezon în Liga 2 Casa Pariurilor nu este mai dătător de speranțe.

5 goluri a încasat Dinamo în primele trei etape în eșalonul secund

ADVERTISEMENT