Sport

Dinamo, a doua mutare a iernii în mercato! „Câinii” au adus un mijlocaș campion de 4 ori cu Dinamo Zagreb

Dinamo a bifat al doilea transfer al iernii! Clubul din Ștefan cel Mare l-a prezentat oficial pe Domagoj Pavicic, un fotbalist crescut la academia lui Dinamo Zagreb.
16.01.2024 | 23:17
Dinamo a doua mutare a iernii in mercato Cainii au adus un mijlocas campion de 4 ori cu Dinamo Zagreb
Dinamo a transferat un fost campion cu Dinamo Zagreb în Croația.
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK Dinamo se pregătește să anunțe noi transferuri. Marți seară, clubul din Ștefan cel Mare l-a prezentat oficial pe mijlocașul croat Domagoj Pavicic. În vârstă de 29 de ani, Pavicic a îmbrăcat ultima oară tricoul grecilor de la Aris Salonic.

Dinamo, a doua mutare a iernii în mercato! „Câinii” au adus un mijlocaș crescut la academia lui Dinamo Zagreb

Conducerea lui Dinamo a fost aspru criticată de fani pentru campania slabă de transferuri a „câinilor” din această iarnă. După Darko Velkovski, Zeljko Kopic l-a adus în Ștefan cel Mare pe compatriotul Domagoj Pavicic.

ADVERTISEMENT

Cotat la 700.000 de euro, mijlocașul central a adunat în trecut 8 apariții și un gol pentru naționala de tineret a Croației. La începutul sezonului, Domagoj Pavicic a semnat cu Aris Salonic după despărțirea de Konyaspor.

Deși mai avea contract cu grecii până în iunie 2026, Domagoj Pavicic a semnat cu Dinamo. „Bine ai venit, Domagoj Pavičić! Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Domagoj Pavicic, noul transfer al lui Dinamo, campion de 4 ori cu Dinamo Zagreb

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka”, se arată în anunțul oficial al celor de la Dinamo.

Deși CV-ul lui Domagoj Pavicic arată de-a dreptul impresionant, mijlocașul a evoluat în doar 6 meciuri la Aris Salonic în prima parte a sezonului. Croatul nu a mai bifat vreun meci de pe 3 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Totodată, Domagoj Pavicic a adunat doar 106 minute în prima parte a sezonului la Aris Salonic. Nici la Konyaspor mijlocașul central nu a avut parte de prea multe apariții. Pavicic a evoluat în doar 12 meciuri în tricoul turcilor de-a lungul sezonului 2022/2023.

Andrei Nicolescu, anunț despre transferuri al Dinamo

Andrei Nicolescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că la Dinamo vor veni întăriri până la reluarea SuperLigii. Astfel, sunt așteptate noi mutări în Ștefan cel Mare pe lângă cele ale lui Darko Velkovski și Domagoj Pavicic.

ADVERTISEMENT

“Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp. Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT