Sport

Întăriri la Dinamo?! Andrei Nicolescu: “O să anunţăm în scurt timp noi transferuri!”. Care sunt posturile vizate. Exclusiv

Dinamo a făcut un singur transfer până în acest moment. Andrei Nicolescu a declarat pentru FANATIK că vor mai veni întăriri la echipă până la startul SuperLigii.
16.01.2024 | 14:03
Intariri la Dinamo Andrei Nicolescu O sa anuntam in scurt timp noi transferuri Care sunt posturile vizate Exclusiv
Vin întăriri la Dinamo?! Anunţul lui Andrei Nicolescu: "O să anunţăm în scurt timp noi transferuri!". Care sunt posturile vizate. Sursa: captură Sport.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut o primă parte foarte modestă a campionatului. “Câinii” sunt penultimii în clasament şi speră să iasă cât mai rapid din zona retrogradării, însă transferurile se lasă, deocamdată, aşteptate.

Vin întăriri la Dinamo?!Andrei Nicolescu: “O să anunţăm în scurt timp noi transferuri!”

Un singur transfer a fost bifat de Dinamo în mercato-ul de iarnă până acum. Darko Velkovski, un jucător cu un CV tare a fost transferat de Zeljko Kopic, care este aşteptat să rezolve problemele din apărare ale “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a vorbit pentru FANATIK despre transferuri şi a declarat că în scurt timp vor mai fi anunţate alte mutări la Dinamo, posturile vizate fiind de mijlocaş ofensiv şi atacant:

“Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp. Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Kopic: “Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club”

Suporterii sunt nemulţumiţi de faptul că echipa s-a mişcat foarte puţin în perioada de mercato, însă antrenorul Zeljko Kopic a declarat că se lucrează la acest capitol şi cu siguranţă vor mai apărea noutăţi în lot:

“Am făcut tot ce ne-am propus în acest cantonament. Sunt mulțumit de multe lucruri și de faptul că nu am avut mari probleme cu accidentările. Trebuie să fim pregătiți pentru primul meci, cel cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Lucrăm în fiecare zi pentru a fi mai buni. Văd îmbunătățiri la antrenamente, însă mai avem anumite probleme de care trebuie să avem grijă. Ştiți regulile din România.

Trebuie să trimitem lista cu jucători către Federație. În următoarele zile va trebui să iau anumite decizii. Mă aștept să avem anumiți jucători care vor semna, însă nu pot spune sigur. Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club”, a spus Kopic după cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

“Câinii” au avut două meciuri de pregătire în cantonamentul din Antalya, 1-1 cu Genclerbirligi şi 2-6 cu Charleroi. Primul meci al lui Dinamo în SuperLiga este pe terenul Petrolului Ploieşti, sâmbătă, de la ora 20:00.

  • 1.800.000 de euro este cota lui Darko Velkovski
  • 16 puncte a adunat Dinamo în primele 21 de etape
ADVERTISEMENT