Sport

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Steaua. Pe ce stadion se joacă și care sunt prețurile

Derby-ul Dinamo - CSA Steaua se va juca pe Arena Națională, iar gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat prețurile biletelor pentru acest joc.
06.05.2023 | 20:20
Dinamo a pus in vanzare biletele pentru derbyul cu Steaua Pe ce stadion se joaca si care sunt preturile
Derby-ul Dinamo - CSA Steaua se va juca pe Arena Națională, iar gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat prețurile biletelor pentru acest joc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce au pierdut partida tur din Ghencea, scor 0-2, ”câinii” caută revanșa în fața marii rivale și speră să promoveze în primul eșalon. Întâlnirea din etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, se va disputa luni, 15 mai, de la ora 20:30.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Dinamo – CSA Steaua de pe Arena Națională

Ne mai despart nouă zile până la derby-ul Dinamo – CSA Steaua, ce poate fi hotărâtor în lupta la promovare pe care o duc ”câinii”, iar oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru jocul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”75 DE ANI ȘI O ZI! Atât va împlini clubul nostru în ziua meciului care ar putea fi ULTIMUL disputat acasă în liga a II-a, în istoria de 75 de ani a lui Dinamo. Anul trecut, în aceeași lună a florarului, clubul nostru juca ultimele meciuri ce urmau să ne scrie retrogradarea pe primele pagini ale ziarelor din țară și din afara ei.

Un an mai târziu, Dinamo s-a ridicat de jos, sportiv, administrativ. Totul s-a schimbat. Singurul aspect ce a rămas neatins este spiritul dinamovist. Spiritul dinamovist a fost prezent pe 29 mai 2022 în Ștefan cel Mare, iar când toți credeau că s-a terminat, l-am regăsit pe arena din Clinceni, la începutul sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

Spiritul dinamovist a condus până în Giurgiu și s-a întors să vadă și Arcul de Triumf. Tot spiritul dinamovist te va aduce pe Arena Națională, în data de 15 Mai, să sărbătorim Dinamo și victoria!

Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:30. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate, acestea pot fi achiziționate și fizic, de la casele de bilete (Arena Naţională)”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la derby

Cel mai ieftin bilet la partida Dinamo – CSA Steaua va fi la peluze și va costa 25 de lei, în timp ce cel mai scump va fi în zona VIP și va avea un preț de 120 de lei. Prețurile complete ale tichetelor sunt următoarele:

  • VIP Roșu – 120 RON
  • VIP Albastru – 100 RON
  • Tribuna 2 Inel 1 – 50 RON
  • Family Zone (tribuna 2 inel 2) – 50 RON (adult), 10 RON (copil)
  • Peluza 1 Nord Inel 1 PCH – 25 RON
  • Peluza 1 Nord Inel 2 PCH – 25 RON
ADVERTISEMENT

Dinamo a remizat acasă cu Unirea Dej, scor 0-0, în etapa a 7-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor și practic și-a luat adio de la promovarea directă. În acest moment, ”câinii” sunt pe locul 4, cu 40 de puncte, cinci mai puține decât Oțelul Galați, aflată pe poziția a treia și care are un joc mai puțin disputat.

Poli Iași și-a asigurat matematic promovarea, în timp ce CSA Steaua, care se află pe treapta a doua a clasamentului, nu are drept de urca în prima ligă. Până la derby-ul cu CSA Steaua, Dinamo va juca etapa viitoare în deplasare cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT
Tags: