Fotbal intern

Dinamo a rămas fără doctor la Săftica! Ce se întâmplă cu Liviu Bătineanu. Exclusiv

29.04.2021 | 19:01
Dinamo a ramas fara doctor la Saftica Ce se intampla cu Liviu Batineanu Exclusiv
Dinamo, fara doctor la Saftica! Ce se intampla cu Liviu Batineanu
ADVERTISEMENT

Dinamo a rămas fără doctor la Săftica după ce Liviu Bătineanu nu și-a primit banii de mai multe luni și a lipsit din cantonamentul echipei în ultimele zile.

Liviu Bătineanu este unul dintre cei mai apreciați doctori în medicină sportivă, însă e neplătit de câteva luni de zile și nu s-a mai prezentat la Săftica.

ADVERTISEMENT

Problemele continuă pentru Dinamo, după ce angajații de la Săftica și îngrijtorii de la „Stadionul Dinamo” au amenințat că nu mai vin la muncă după ce nu și-au primit salariile.

Liviu Bătineanu nu s-a mai prezentat în cantonamentul de la Săftica al „câinilor”

FANATIK a aflat că Liviu Bătineanu nu s-a mai prezentat la Săftica în ultimele două zile, deși sunt jucători care au probleme medicale, precum Mihai Eșanu. Se pare că doctorul echipei este nemulțumit că nu și-a primit salariul, însă din informațiile noastre a acceptat în cele din urmă să fie prezent la meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cei din conducerea clubului au trebuit să rezolve rapid problema, fiind obligatoriu ca „alb-roșiii” să aibă un medic prezent pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Fanii-acționari din programul DDB încearcă să rezolve problema cât mai repede, iar lui Liviu Bătineanu i s-a promis că își va recupera o parte din restanțele financiare cât mai repede cu putință. În caz contrar, Dinamo nu va avea la antrenamente un medic până la finalul sezonului sau va trebui să aducă pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Liviu Bătineanu a mai anunțat în noiembrie că pleacă de la Dinamo

Liviu Bătineanu a mai amenințat că pleacă de la echipă în luna noiembrie, când FANATIK a anunțat în exclusiviate că acesta a luat aparatura medicală de la Săftica. Doctorul echipei a recurs la acest gest pentru a fi sigur că acestea nu vor rămâne neplătite și le-a înapoiat furnizorului.

Pentru Bătineanu nu e prima oară când nu își primește banii, după ce în perioada managementului spaniol a fost nu mai puțin de cinci luni neplătit: „Să nu inducă spaniolii un alt termen că le-ar fi luat cu titlu că nu și-a primit banii sau ceva de genul ăsta. Deși aparatura a urcat-o personal în mașină, dar nu era a lui. Dar a fost îndreptățit. Pentru că el și-a pus cuvântul către firma de echipamente medicale și decât să dispară, să fie pierdute, a hotărât să ia aparaturile medicale pentru a le returna distribuitorilor de la Cluj”, a povestit Adrian Motoacă, fostul doctor al „câinilor” pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Liviu Bătineanu a venit la Dinamo cu condiția ca fiul său, care este fizioterapeut să facă parte din staff-ul său: „La al doilea sau al treilea descălecat al doctorului Bătineanu, s-au schimbat. Domnul doctor a venit cu condiția ca în echipă să fie și fiul dânsului care este fizioterapeut. Ei s-au reîntors la echipă și au pus niște condiții: salariale, de muncă, probabil de a schimba echipamentele”, a mai explicat același Motoacă.

ADVERTISEMENT