Fotbal intern

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 în Liga 1. Ilfovenii, calificare istorică în play-off. Video

09.04.2021 | 22:28
Dinamo  Academica Clinceni 13 in Liga 1 Ilfovenii calificare istorica in playoff Video
ADVERTISEMENT

Dinamo – Academica Clinceni 1-3. Victorie istorică pentru ilfoveni. Echipa lui Ilie Poenaru a obținut cele trei puncte și s-a calificat în premieră în play-off. Clinceni termină sezonul regulat pe locul 5, cu 44 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Mulțescu e a 14-a în Liga 1, cu 27 de puncte.

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 (Grigore 73  / Rusescu 4, Cordea 11, Moulin 17) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

Dinamo: Kongshavn – Crețu(Morsay 31), Puljic, Albentosa, Grigore – Ehmann – Sorescu (c), Gol, Achim, Fabbrini(Moldoveanu 46)(Akpala 71) – Blejdea(Stere 84); Rezerve: Mitrovic, Stan, Nepomuceno, Bani Mustafa, Morsay, Stere, Moldoveanu, Akpala, Mihaiu; Antrenor: Gheorghe Mulțescu

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Gardoș, Patriche (c), Dobrescu – Moulin, Cebotaru(Ventura 71) – Cordea, Rusescu(Chandarov 71), Longher(Tănase 7) – Chunchucov; Rezerve: Ureche, Achim, Bilali, Chandarov, Tănase, Markovic, Ventura, Andronic, Dumitriu; Antrenor: Ilie Poenaru

FINAL DE MECI! Clinceni câștigă cu 3-1 în „Groapă” și se califică în premieră în play-off.

ADVERTISEMENT

Min 90+3 – Ehmann este eliminat! Fundașul lui Dinamo vede direct cartonașul roșu.

Min. 73 – GOOOL Dinamo!!! Ricardo Grigore marchează în premieră în acest campionat.

Min. 50 – O nouă ocazie de gol a gazdelor! Mingea șutată de Achim lovește însă doar bara porții lui Vâlceanu.

Min. 47 – Ratare colosală a lui Dinamo! Moldoveanu dă peste, cu poarta goală!

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 17 – GOOOL Clinceni!!! Moulin marchează direct din corner!

Min. 11 – GOOOL Clinceni!!! Cordea face 2-0 din pasa lui Florin Gardoș.

Min. 4 – GOOOL Clinceni!!! Raul Rusescu marchează din nou în poarta lui Dinamo, „victima” sa preferată.

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul!


Dinamo are nevoie de cât mai multe puncte în lupta pentru supravieţuire. Academica Clinceni se află actualmente pe loc de play-off, premieră istorică pentru ilfoveni, care au promovat prima dată în Liga 1 sezonul trecut şi doresc să rămână acolo.

Pentru aceasta, o victorie ar fi garanţia dobândirii locului în play-off. La egal ar fi acolo dacă s-ar împiedica una dintre FC Botoşani sau Chindia Târgovişte. Practic, un clasament în trei s-ar face numai dacă Academica şi Botoşani ar remiza şi Chindia s-ar impune la Piteşti.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Academica Clinceni Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Dinamo – Academica Clinceni se joacă vineri, 9 aprilie, de la ora 20:30 în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 şi va fi condusă de arbitrul Horaţiu Feşnic. Vremea se anunţă a fi optimă pentru fotbal, cu o temperatură în jur de 9 grade.

Meciul Dinamo – Academica Clinceni se desfăşoară vineri, 9 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din şoseaua Ştefan cel Mare şi este televizată pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 3 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Trei jucători suspendaţi la Dinamo

Pentru Dinamo lucrurile sunt clare, urmează încă un sezon de play-out, dar cu un foarte ridicat pericol de retrogradare, la fel ca în ediţia precedentă, când salvarea a venit doar de la LPF, care a modificat sistemul competiţional la 16 echipe.

Gigi Mulţescu are probleme importante de lot la acest meci, după ce trei jucători sunt suspendaţi după meciul de la Cluj.Este vorba de fundaşul Bejan şi de mijlocaşii Răuţă şi Anton, ultimul fiind un element cheie în angrenajul câinilor.

Revin în lot Steliano Filip şi Vlad Achim

La capitolul lucruri pozitive pentru Gigi Mulţescu avem faptul că a fost legitimat un atacant nigerian şi că debuturile la Cluj ale portarului norvegian Kongshavn şi stoperului spaniol Raul Albentosa au fost la superlativ.

În plus, revin în lot fundaşul Steliano Filip şi mijlocaşul Vlad Achim, singurul compartiment în care sunt probleme rămânând atacul, care stă numai în eforturile veteranului slovac Adam Nemec. O perspectivă ceva mai bună pentru tehnicianul lui Dinamo în aceste condiţii.

Clinceni, favorita caselor de pariuri

Însă pentru bookmakeri favorita partidei nu este Dinamo ci Academica Clinceni, cu o cotă de 2,30 faţă de 3,20 cât au primit câinii. O cotă foarte mare are opţiunea minim două goluri marcate în meci, 1,45, semn că se aşteaptă o partidă cu puţine realizări pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT