Sport

Dinamo aduce un atacant croat! A evoluat ultima dată în campionatul Bosniei

Dinamo va aduce un atacant croat, care a evoluat ultima dată în campionatul Bosniei și care a mai jucat de-a lungul timpului și în prima ligă din Slovenia.
20.01.2022 | 21:13
Dinamo aduce un atacant croat A evoluat ultima data in campionatul Bosniei
ADVERTISEMENT

Nikola Mandic este atacantul care urmează să semneze cu Dinamo, el trebuie doar să își rezilieze contractul cu Rudar Prijedor, lucru care se va întâmpla în următoarele ore.

Atacantul a avut prezențe și în selecținatele U14 și U19 ale Croației, fiind văzut în adolescență drept un puști interesant cu mult potențial.

ADVERTISEMENT

Dinamo aduce un atacant croat! Cine e Nikola Mandic

Dinamo îl aduce pe Nikola Mandic, anunță gsp.ro, un atacant croat, care vine de la Rudar Prijedor, formație din prima ligă din Bosnia, pentru care a înscris 6 goluri și a oferit 2 pase decisive în 17 meciuri, din acest sezon.

Mandic este un produs 100% al Academiei de Fotbal Osijek, club pentru care a apucat să joace, dar de la care a fost împrumutat la mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Nikola Mandic a jucat pentru mai multe cluburi, și anume: Osijek, Cibalia, Dugopolje, Krsko, Krupa și Rudar Prijedor.

  • 26 de ani are Nikola Mandic

Nikola Mandic are dublă cetățenie

Nikola Mandic are dublă cetățenie, a ales să opteze pentru a juca în naționala Croației, deși ar fi putut alege să reprezinte și Bosnia Herzegovina.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala U19 a Croației, Mandic are 10 prezențe, însă nu a reușit să înscrie niciun gol. În actualul sezon, atacantul se află într-o formă bună, acest lucru reflectându-se și în cota de piață a lui.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Nikola Mandic este cotat la 250.000 de euro, cea mai mare sumă la care a fost cotat până acum în carieră.

ADVERTISEMENT

Transferul la Dinamo pare să fie un pas înainte pentru Nikola Mandic, care speră să confirme în echipa lui Flavius Stoican și să îi ajute pe „câini” să se slaveze de la retrogradare.

Despre șansele lui Dinamo de a scăpa de retrogradare a vorbit și Dănuț Lupu, care este pesimist: „De când a venit Flavius, am și spus că nu trebuia să facă declarațiile pe care le-a făcut despre salvarea de la retrogradare.

Acum, singura șansă ca să scape de retrogradare e să se facă un campionat cu 18 echipe.

Nu au un lot să se slaveze, dar îmi doresc să se salveze. Că eu sunt mai realist și spun lucrurilor pe nume e altceva, dar nu cred că e vreun dinamovist să nu își dorească salvarea de la retrogradare.

Sorescu trebuia din vară să plece. Nu cred că suporterii au făcut și un gest cu care să se mândrească când l-au dezbrăcat”.

„Jucătorii buni costă, trebuie să plătească. Au luat acum 800.000 de euro, dar nu știu dacă mai sunt 5 euro în cont, că trebuie să plătească datorii”, a mai spus Dănuț Lupu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
Tags: