Sport

Dinamo, cea mai bună veste! Pe ce stadion vor evolua „câinii” în Liga 2 Casa Pariurilor!

Dinamo nu își va mai disputa meciurile considerate pe teren propriu la Clinceni și va juca în cele din urmă pe stadionul „Arcul de Triumf”, așa cum și-a dorit conducerea clubului.
30.08.2022 | 17:14
Dinamo cea mai buna veste Pe ce stadion vor evolua cainii in Liga 2 Casa Pariurilor
Dinamo ar putea juca pe „Arcul de Triumf” meciul cu Unirea Slobozia pe data de 1 octombrie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a declarat că „alb-roșii” nu își mai doresc să joace pe stadionul din Clinceni și nu se pune problema ca echipa să revină în Ștefan cel Mare.

Ministrul Eduard Novak anunță că Dinamo va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Suntem în discuții”

Ministrul Tineretului și Sportului a dezvăluit că Dinamo este foarte aproape să joace pe „Arcul de Triumf. În acest moment se stabiliește cadrul legal pentru ca acest lucru să fie posibil:„Mulțumesc pentru întrebare! Suntem în proces pentru a da posibilitatea și lui Dinamo să joace pe acest teren”.

ADVERTISEMENT

Eduard Novak a explicat că stadionul va fi folosit și de către Federația Română de Rugyb și de echipa lui Ovidiu Burcă: „Nu vreau să intru în foarte multe detalii administrative, dar îmi doresc ca baza să fie folosită și de rugby, și de fotbal, așa consider că este normal”.

Novak a dat și un termen la finalul căruia Dinamo își va putea disputa meciurile în nordul Capitalei: „Îmi doresc ca la început de septembrie, Dinamo să intre cu meciuri în ”Arcul de Triumf”. Suntem în discuții!”.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca derby-ul cu Steaua pe Arena Națională

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo ar putea juca derby-ul cu FCSB pe Național Arena. Singura condiție pentru ca acest lucru să fie posibil e ca Dinamo să plătească în avans chiria de 23.000 de euro. 

Conform grilei Primăriei Municipiului București închirierea Stadionului Național costă 13.000 de euro, la care se adaugă alți 10.000 de euro costuri de operare. Conducerea lui Dinamo s-ar fi angajat să plătească în avans aceste sume.

ADVERTISEMENT

Dinamo a jucat ultima oară pe Național Arena în octombrie 2020. Atunci „câinii” disputau pe cel mai mare stadion din țară derby-ul cu Universitatea Craiova.

Primul meci pe care Dinamo ar putea să îl dispute pe stadionul „Arcul de Triumf” e meciul cu Unirea Slobozia de pe data de 1 octombrie. Până atunci, Dinamo va juca la Concordia Chiajna, pe Arena Națională cu Steaua și deplasare cu FC Buzău.

ADVERTISEMENT

De ce Dinamo nu mai vrea să joace la Clinceni

Vlad Iacob a declarat că Dinamo nu mai vrea să joace la Clinceni, unde jucătorii lui Ovidiu Burcă nu au cele mai bune condiții: „La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren”, a spus oficialul „câinilor” conform gsp.ro.

O revenire pe stadionul din Ștefan cel Mare era de asemenea exclusă: „La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară”.

ADVERTISEMENT