Sport

DinamoWin, cel mai nou proiect prin care fanii din DDB vor să salveze clubul ”alb-roșu”. Când e lansarea

Superterii-acționari din DDB nu duc lipsă de iedei. În curând vor lansa un nou program prin care vor atrage fonduri pentru susținerea echipe favorite.
16.11.2021 | 21:32
DinamoWin cel mai nou proiect prin care fanii din DDB vor sa salveze clubul albrosu Cand e lansarea
ADVERTISEMENT

DinamoWin este cel mai nou program pe care suporterii-acționari ai echipei Dinamo îl vor pune la dispoziția fanilor din România.

Este vorba despre primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. Suporterii vor avea o mulțime de beneficii și, în plus, vor contribui activ la redresarea financiară a clubului.

ADVERTISEMENT

Toată lumea câștigă cu DinamoWin

Electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse.

Toate cumpărăturile pe care fanii echipei Dinamo, din orice colț al țării, le vor face, vor contribui substanțial la bugetul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”O cale eficientă prin care toți suporterii dinamoviști vor putea susține clubul, de fiecare dată când fac cumpărături.

Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri. Doar că prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace este redirecționat către Dinamo”, transmit inițiatorii proiectului.

ADVERTISEMENT

Lansarea programului DinamoWin va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00, pe pagina oficială FC DINAMO BUCUREȘTI.

DDB, a salvat Dinamo de la faliment, dar clubul are în continuare probleme financiare

Suporterii dinamoviști au dat dovadă de solidaritate atunci când echipa lor de suflet a fost abandonată de presupușii finanțatori spanioli, lăsând clubul înglodat în datorii.

ADVERTISEMENT

Roș-albii au strâns rândurile cum n-a mai făcut-o nicio galerie din România, au donat, au cumpărat bilete virtuale, au atras membrii premium în cadrul Programului Doar Dinamo București (DDB) și au salvat clubul de la faliment.

Însă, ”câinii” nu au scăpat de probleme, iar datoriile și termenele de plată se adună cu o viteză descurajantă pentru orice fan din țară, mai puțin pentru cei ai lui Dinamo.

Din pricina dificultăților financiare, oficialii clubului din Ștefan cel Mare au solicitat la data de 25 iunie intrarea în insolvenţă, iar Tribunalul Bucureşti a decis deschiderea procedurii începând cu data de 1 iulie.

ADVERTISEMENT